Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-10-20 11:39 e.gergo realmadrid.com
Casemiro: 200 győzelem a Real Madridban Érdekességek, statisztikák

A brazil középpályás is jubilált a Shakhtar Donetsk elleni Bajnokok Ligája összecsapáson: ez volt Casemiro 200. győzelme a Real Madrid játékosaként.

A kijevi olimpiai stadionban jegyezte kétszázadik győzelmét a Real Madrid csapatában Casemiro. A középpályás 296 tétmérkőzésen lépett pályára a csapattal, ez idő alatt pedig négyszer nyerte meg a Bajnokok Ligáját, háromszor a Klubvilágbajnokságot, kétszer az Európai Szuperkupát és a spanyol bajnokságot, egyszer a Copa del Rey kiírást és kétszer a Spanyol Szuperkupát.

A brazil középpályás 2013 április 20-án debütált a csapatban, egy Betis elleni összecsapás alkalmával a Santiago Bernabéu stadionban. A spanyol bajnokságban 137 győzelme van, a Bajnokok Ligájában 41, a Spanyol Kupában 11, a Klubvilágbajnokságban hat, a Spanyol Szuperkupában három, az Európai Szuperkupában pedig kettő. A legtöbb győzelmet a 2016/2017-es idényben jegyezte a Real Madridban, akkor 32 megnyert találkozón lépett pályára.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend