Fejléc kép
Fórumajánló
Carvajal: “Szeretnék még többet nyerni ebben a mezben”
2021-10-26 18:36 d.gergo realmadrid.com
Carvajal: “Szeretnék még többet nyerni ebben a mezben” Nyilatkozatok

A Barcelona otthonában megszerzett győzelem volt a 300. alkalom Dani Carvajal számára, hogy pályára lépett a Real Madrid szerelésében. A védő most emlékmezt is kapott a klub elnökétől, és röviden nyilatkozott is:

“Nagyon büszke vagyok, hogy ennyi meccset lejátszottam már ebben a mezben. Szeretnék még jó sokáig itt maradni. Remélhetőleg hozzá tudom majd é is segíteni a klubot ahhoz, hogy még több trófeát nyerjünk”.

“Mindig többre vágyom, nemsokára újra meccsünk lesz, amit ismét meg akarunk majd nyerni ezért a címerért. Úgy gondolom, hogy sokkal jobban fogom értékelni ezeket a meccseket, ha már visszavonultam vagy már nem vagyok itt. De jelenleg nem tekintek a múltba. Csak előre nézek, mert szeretnék még többet nyerni ebben a mezben”.

“Pár perc erejéig én is ki tudtam már venni a részem a csapat munkájából. Egyre jobban bevonódok a csapatba, és remélhetőleg a következő pár meccsen már több játékpercem is lesz, és visszatérek a legjobb formámhoz. Remélem, hogy a sérülések elkerülnek és ismét rendszeres játékidőt tudok majd kapni”.

Carvajal: 300 mérkőzés a Real Madridban

Teljes menetrend