Fejléc kép
Fórumajánló
Modric: “Hálás vagyok mindenért, amit átélhettem itt eddig”
2021-10-26 18:29 d.gergo realmadrid.com
Modric: “Hálás vagyok mindenért, amit átélhettem itt eddig” Nyilatkozatok

A Barcelona elleni összecsapás volt Luka Modric 400. tétmérkőzése a Real Madrid színeiben. A Real Madrid elnöke emlékmezzel lepte meg a horvát középpályást a jeles alkalommal, Modric pedig nyilatkozott is röviden a jubileum apropóján:

“Hihetetlen, nagyon büszke vagyok rá, hogy már 400 meccsem volt a Real Madridban. Nagyon boldog vagyok, és nagyon büszke. Remélem, hogy még sok meccsen tudok itt játszani, kíváncsi leszek, hogy még mennyi van bennem”.

“Minden egy hihetetlen élmény számomra, ami azóta történt itt velem, hogy csatlakoztam a csapathoz. Soha nem gondoltam volna előtte, hogy ilyen dolgokat érhetek el itt. Több mint kilenc év tele örömmel és álmokkal. Nehéz ezt szavakba önteni”.

Modric: 400 tétmérkőzés a Real Madridban

“Az érkezésem pillanatától fogva élvezem az itt töltött időt, és egy álmom vált valóra azzal, hogy a Real Madrid játékosa lehetek. Csodálatos, hogy mi lett ebből az idő elteltével. Soha nem gondoltam, hogy ennyi minden fog történni. Boldog és hálás vagyok mindenért, amit átélhettem itt eddig, és most hajtunk arra, hogy még többet érjünk el”.

Tanács a gyermekeknek
“Célokat kell kitűzniük maguk elé, és el kell érniük őket. Harcolniuk kell, hinniük kell önmagukban, és minden nap keményen kell dolgozniuk annak érdekében, hogy elérhessék amit akarnak. Ha mindent belead az ember, és hisz abban, amit csinál, akkor bármit el lehet érni a megfelelő elkötelezettséggel és kemény munkával, és persze szeretned is kell azt, amit csinálsz”.

Teljes menetrend