Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-10-30 21:44 e.gergo realmadrid.com
Vinicius: „Mindannyian fontosak vagyunk a keretben” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 12. forduló 2021 OKT 30 (szombat) 14:00 Estadio Manuel Martínez Valero 1-2

Az Elche ellen duplázó Vinicius Jr. is értékelt a mérkőzés lefújása után:

„Azóta keményen dolgozok, hogy megérkeztem a Real Madridhoz, és most elkezdtek jönni a gólok is. Sikerült újra jó teljesítményt nyújtanom, és két góllal is a jegyzőkönyvbe tudtam kerülni. Örülök neki, és a szezon végéig szeretném tudni folytatni, hogy segítem a csapatot”.

„Létfontosságú, ahogy a csapat egységet alkot. Futnunk kell, hogy gólokat tudjuk szerezni. Fontos, hogy élesek maradjunk a támadások és a védekezés során is. Ma jól védekeztünk, és problémát tudtunk okozni a kapusuknak is. Kemény helyszínre érkeztünk, de minőségi és top játékosaink vannak. Mindannyian fontosak vagyunk a keretben, és Modric is mindig azt mondta nekem, hogy a gólok jönni fognak”.

„Ancelotti bizalmat ad nekünk, amire mindenkinek szüksége is van. Mindenkinek készen kell állnia, mert bárkire szükségünk lehet ennyi meccs és ilyen sűrű versenynaptár mellett. Most ki kell pihennünk magunkat a szerdai meccsünk előtt”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend