Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-11-25 08:16 e.gergo realmadrid.com
Ancelotti: „Jó és fegyelmezett teljesítményt láttunk a csapattól” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - 5. csoportkör 2021 NOV 24 (szerda) 21:00 Sheriff Stadium 0-3

Carlo Ancelotti mérkőzés utáni nyilatkozata a Sheriff ellen megszerzett győzelem után:

„Jó és fegyelmezett teljesítményt láttunk a csapattól, versenyben voltunk és megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek. A védekezésünk is erősnek tűnt, nem kockáztattunk semmit, különösen az elején. Elégedett vagyok, továbbjutottunk a csoportból. Egy mérkőzés még vár ránk, és meg akarjuk nyerni, hogy a csoport élén végezhessünk”.

Alaba sérülése
„Alaba térde kicsit meghúzódott, de semmi olyan ami miatt aggódni kellene, mert nem voltak nagy fájdalmai. Nekem úgy tűnik jól van, és reméljük hogy vasárnap már tud játszani”.

Casemiro cseréje
„Beszéltem Casemiro-val, mert kapott már egy figyelmeztetést a bírótól, és nem akart ma lapot kapni. Kicsit kivártam, de aztán lehoztam pont azért, hogy ezt elkerüljük az Inter elleni meccs előtt”.

Fejlődés a Sheriff elleni vereség óta
„Ez a csapat a szezon kezdete óta versenyben van. Most jól alakulnak a dolgok, jó szériában vagyunk és a pálya minden területén megmutatjuk, hogy mire vagyunk képesek. Jó munkát végzünk, és a csoportban csak egy meccset veszítettünk el. Teljesen más csapatot láttunk most a pályán, mint azon a mérkőzésen. Ma este fegyelmezett csapatot láttunk, aki jó focit játszott”.

Cserék
„Mendy azért jött le, mert volt már egy lapja, Carvajal azért mert sok kihagyása volt korábban, Alaba pedig egy kisebb probléma miatt lett lecserélve. Két másik cserém is volt, Casemiro-nak volt egy figyelmeztetése, Rodrygo pedig azért jött le, mert sérülés miatt ő is sokat kihagyott, és kockázatos lett volna a pályán hagyni őt. A többiek jól voltak, és vasárnap újabb meccs vár ránk – elég időnk van regenerálódni”.

Kroos
„Ha Kroos egészséges, akkor az edző megnyugodhat. Mikor pályára lép, úgy használja a labdát, mint senki más, és ahogy már korábban is mondtam, a három középpályásunk (Modric, Casemiro és Kroos) csodálatosan játszanak össze. Kroos gólokat is szerzett az utóbbi időben, és igazán jól is játszik”.

Benzema
„Nem beszélgettem vele, de nyugodt. Korábban már beszéltünk az ügyéről. Teljesen a munkájára összpontosít, nyugodtnak tűnik és ma is igazán jól játszott”.

Rodrygo
„Jól játszott, nagyon éles volt elől, voltak helyzetei is. Veszélyes volt a jobb szélen, és jól játszott össze Modric-al is. Számomra Rodrygo ugyanolyan fontos, mint a többi játékos. Fiatal, és csakúgy mint a többiek, ő is remek adottságokkal rendelkezik”.

Felállás
„Általában három játékossal játszunk a szélen. Ha Rodrygo kihúzódik, akkor Modric a megnyílt területen játszik, és egy szélső védő is előre jön. Az ehhez hasonló meccseken jobban kell kontrollálnunk a középpályát, és néha a széleket. Az ellenfél jellemzőin is sok múlik. A bal oldalon kicsit más a helyzet, mert Kroos nem megy túlságosan előre, így Vini kint marad a szélen és Mendy jön fel a területre”.

Nacho
„Igazán jól teljesített eddig, pár mérkőzés már van a lábában. Néha nem játszik, de mindig megmutatja, hogy milyen profi is ő. Megérdelmi a játéklehetőséget, ahogyan a többiek is. De tudom, hogy mindig számíthatok rá”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend