Madridom.hu
Fórumajánló
Carvajal: “Elvégeztük a munkát, amiért jöttünk”
2021-11-25 08:33 d.gergo realmadrid.com
Carvajal: “Elvégeztük a munkát, amiért jöttünk” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - 5. csoportkör 2021 NOV 24 (szerda) 21:00 Sheriff Stadium 0-3

A Sheriff Tiraspol legyőzése után Dani Carvajal, és az ismét számos remek védést bemutató Thibaut Courtois is nyilatkozott.

Dani Carvajal

“Nagyon hideg volt itt, de ettől a végeredménytől minden kicsit kellemesebb lesz. Megvan a továbbjutás a csoportból, és elvégeztük a munkát, amiért jöttünk: hogy nyerjünk ezen a pályán. Az elmúlt néhány meccsen megszenvedtünk a kapott gól nélküli meccsek tekintetében, de ma sikerült, és remélhetőleg így is tudjuk majd folytatni a következő mérkőzéseken, mert ez sok ponthoz segíthet minket”.

Stratégia
“Az edző arra kért minket, hogy ne legyünk önteltek, mert nehéz mérkőzés vár ránk. Tudtuk, hogy összetett teljesítményt kell nyújtatnunk minden tekintetben ahhoz, hogy nyerni tudjuk. A csapat jól reagált. Nem engedhettük meg magunknak, hogy botlás legyen belőle ma”.

Versenynaptár
“Háromnaponta játszunk egy-egy erős csapat ellen, szóval most ki kell pihennünk magunkat, és meg kell nehezítenünk az edző dolgát a csapat összeállítása során. A lehető legtöbb pontot be kell gyűjtenünk”.

Casemiro, Kroos és Modric
“Ahogyan az edzőnk is mondta a napokban, ők a legjobbak és ezt bizonyítják is. Nagyon magas szinten játszanak, és ezt ma is megmutatták. A meccset az ő iramuk és minőségük döntötte el”.

Thibaut Courtois

“Elégedettek vagyunk a győzelemmel, és bízunk benne, hogy így tudjuk folytatni a továbbiakban is. Fontos győzelem volt a mai, és gólt sem kaptunk. A Sheriff nem egy egyszerű csapat, veszélyesek voltak. Mi is sok helyzetet kialakítottunk, lőttünk három gólt és nem kaptunk egyet sem. Összetett teljesítmény volt”.

“Most olyan ellenfelekkel játszunk majd, mint a Sevilla, az Athletic, a Real Sociedad és az Inter. Sok fontos mérkőzésünk lesz, és az Inter ellen nyernünk kell majd, ha a csoport élén akarunk végezni. Mély a keretünk, és mindenki játszhat, ez fontos. Sok meccsünk lesz most olyan ellenfelekkel szemben, akik a bajnokságban is riválisaink az élen. Jó győzelmi szériában vagyunk, és vezetjük is a tabellát”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend