Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-12-05 11:11 e.gergo realmadrid.com
Courtois: 150 meccs a Real Madridban Érdekességek, statisztikák

A Real Sociedad elleni spanyol bajnoki találkozó volt a 150. alkalom, hogy Thibaut Courtois a Real Madrid játékosaként pályára léphetett.

A 2021-es Globe Soccer „év kapusa” díj jelöltje negyedik szezonját tölti a Real Madridban, a 150 mérkőzéses mérföldkövet a Real Sociedad otthonában érte el – a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez egy ilyenkor hagyományos emlékmezt is adott a belga hálóőrnek.

Thibaut Courtois és Florentino Pérez

Madridi pályafutása során megnyerte a Klubvilágbajnokságot, a spanyol bajnokságot. a Spanyol Szuprkupát, egyszer pedig Zamora-díjas is volt a csapattal. Courtois 2018. szeptember elsején debütált a Real Madrid játékosaként egy Leganés elleni 4-1-re megnyert mérkőzés alkalmával. A blancók színeiben 93 győzelemből vette ki a részét. Eddigi 150 mérkőzése négy különböző versenysorozatból állt össze: 115 a bajnokságban, 29 a Bajnokok Ligájában, három a Spanyol Szuperkupában, kettő a Klubvilágbajnokságon és egy a Copa del Rey küzdelmei során. Az idei szezonban már huszonegy mérkőzés van a lábában, ebből tizenhatot meg is nyert a csapat.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend