Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Alaba: „Elégedettek vagyunk ezzel a győzelemmel”
2021-12-08 09:28 d.gergo realmadrid.com
Alaba: „Elégedettek vagyunk ezzel a győzelemmel” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - 6. csoportkör 2021 DEC 07 (kedd) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 2-0

Az Inter elleni győzelem után David Alaba, Dani Carvajal és Rodrygo Goes is értékelt!

Alaba

„Sokat fejlődtünk az utóbbi hónapok során. Nem engedtük, hogy úrrá legyen rajtunk az idegesség, és mindig bíztunk a képességeinkben. Ezt ma is megmutattuk. Bár nem volt nálunk annyit a labda, tudjuk hogy elől igazi veszélyt tudunk jelenteni az ellenfél kapujára. Elégedettek vagyunk ezzel a győzelemmel”.

Saját teljesítménye
„Igyekszem az adottságaimat a csapat szolgálatába állítani, ezt is várják el tőlem. Próbálok keményen dolgozni, és igyekszem fejleszteni a játékomat”.

Eddigi legjobb védekezés?
„Mögöttünk van már jó pár mérkőzés, de ez a mai egy jó teljesítmény volt, különösen a védekezést illetően. Tudtuk előre, hogy az Inter minőségi csapat akik sokat fogják a labdát birtokolni, de nem hagytuk, hogy emiatt idegesek legyünk, és csak a saját munkánkra összpontosítottunk. Jól jött ki minden lépés végül”.

Carvajal

„Egy jó teljesítménnyel a hátunk mögött megyünk haza, és nagyon boldoggá tesz minket, hogy a csoport első helyén végeztünk. Nagyszerű teljesítményt nyújtottunk, és összességében nézve megérdemeltük a győzelmet. Most pihennünk kell és fel kell készülnünk a vasárnapi meccsre”.

„Az edző arra kért minket, hogy várjunk középen, és ha kitámadna az ellenfél, akkor csapjunk le rájuk agresszívan. Thibaut-tól kezdve egészen Jovic-ig mindenki egységet alkotott a pályán, és ez volt a meccs kulcsa”.

Rodrygo

„Nagyon pozitív érzésekkel megyünk ma haza innen. Megnyertük a mérkőzést, jól játszottunk és a csoport győzteseként jutottunk tovább. Az edző arra kért minket, hogy folytassuk azt amit az előző meccseken is játszottunk – legyünk agresszívak a támadások során, és ezt is tettük. Tudjuk, hogy innen már csak egyre nehezebb lesz minden, de ugyanilyen jól kell folytatnunk a munkát”.

„Nagyon elégedett vagyok, amiért fontos szerepet kapok minden meccsen. A gól nem jött össze, de boldog vagyok. Bármelyik csapattal is kerülünk majd szembe innentől, az nehéz nagyon jó lesz, hiszen ha valaki idáig jut, az nem ok nélkül van”.

Vinicius értékelése
„Nagyon örülünk neki. Mindig nagyon keményen dolgozik, és boldoggá tesz minket, hogy ilyen jó formában láthatjuk”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend