Madridom.hu
Fórumajánló
Modric: “Nem az életkoromra, hanem a teljesítményemre összpontosítok”
2021-12-08 09:14 d.gergo realmadrid.com
Modric: “Nem az életkoromra, hanem a teljesítményemre összpontosítok” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - 6. csoportkör 2021 DEC 07 (kedd) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 2-0

Az Inter elleni összecsapás volt Luka Modric századik mérkőzése a Bajnokok Ligájában, nem is ünnepelt kisebb elismeréssel, mint a meccs emberének megválasztott játékosnak járó díjjal!

A horvát középpályás a Tottenham játékosaként nyolc, a Real Madrid játékosaként pedig 92 Bajnokok Ligája meccsen szerepelt. Az Inter ellen századossá váló Modric nyilatkozott is a mérkőzés lefújása után:

“Nagyon elégedett vagyok a teljesítménnyel és az eredménnyel, mert a csoport élén akartunk végezni, és el akartuk kerülni az erősebb csapatokat. Persze amikor továbbjutunk, akkor minden meccset meg kell nyernünk, ha trófeát akarunk a szezon végén”.

“Az edző arra kért minket, hogy tartsuk a labdát az ellenfél térfelén. Nagyon jól szereztük vissza a labdát, amikor támadtak, és mikor nálunk volt, akkor kiélveztük a labdabirtoklást, és helyzeteket alakítottunk ki, így lőtte Kroos is azt a csodálatos gólt az első félidőben. Szerettük volna többet birtokolni a labdát, de ez volt az edző terve, és boldogok vagyunk. A félidőben arra kért minket, hogy így folytassuk, gyakoroljuk rájuk nyomást és tartsuk meg jobban a labdát – ne siessünk, maradjunk nyugodtak a labdával”.

Saját formája
“Igazán jól érzem magam, nem az életkoromra, hanem a teljesítményemre összpontosítok és arra, hogy mit csinálok a pályán. A játékosok képesek kinyújtani a pályafutásukat, a kor egyre kevésbé jelent problémát. Úgy érzem magam, mintha még a 30-at sem töltöttem volna be”.

Szurkolók
“Nagyszerű volt a szurkolóink előtt játszani, segítettek nekünk és a kezdő sípszótól kezdve mögöttünk voltak. Fantasztikus volt a hangulat, és köszönettel tartozunk nekik emiatt”.

Barella kiállítása
“Kicsit csúnya volt a reakciója arra, amit Militao csinált – aki csak védeni akarta a labdát. Összeütköztek, mérges lett és rosszul reagált, de ez a játék része, néha forrósodik a hangulat. De nem marad tüske semmi ilyen után”.

Teljes menetrend