Fejléc kép
Fórumajánló
Ez már talán végleges! Másodszor is kisorsolták a BL-nyolcaddöntők párosításait
2021-12-13 15:08 d.gergo realmadrid.comuefa.com
Ez már talán végleges! Másodszor is kisorsolták a BL-nyolcaddöntők párosításait Bajnokok Ligája
UEFA Bajnokok Ligája - Nyolcaddöntő, első meccs 2022 FEB 15 (kedd) 21:00 Parc des Princes 1-0

A ma délben lezajlott sorsoláson elkövetett hibái miatt az UEFA kénytelen volt semmissé nyilvánítani a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének sorsolását, és új sorsolást kiírni a mai napra.

A korábbi sorsolásról és a lehetséges ellenfelekről az alábbi cikkünkben írtunk:

[FRISSÍTVE] Íme a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párosításai

Most pedig jöjjön a lényeg akire mindenki kíváncsi! Második nekifutásra az alábbi párosítások jöttek ki a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében – ezek pedig talán már véglegesek is lesznek…

2. kalap1. kalap
Sporting CPManchester City
InterLiverpool
BenficaAjax
Paris Saint-GermainReal Madrid
SalzburgBayern München
Atlético MadridManchester United
ChelseaLille
VillarrealJuventus
Első meccsüket idegenben játsszák majd a csoportelsők az 1. kalapból

A nyolcaddöntők első meccseit február 15-én, 16-án, 22-én és 23-án játsszák majd a felek, míg a visszavágókra március 8-án, 9-én, 15-én és 16-án kerül majd sor. A mérkőzések pontos kezdőrúgásait a sorsolás levezénylése utáni órákban teszi közzé majd az UEFA. A Real Madrid mérkőzéseinek dátumáról természetesen mi is beszámolunk majd, illetve mérkőzésnaptárunkban is megtaláljátok majd a két új összecsapást.

A csoportjukat megnyerő csapatok idegenben játsszák majd az első összecsapást, és hazai pályán a nyolcaddöntő visszavágóját.

Az előző szezonokhoz képest nagy változás az idei egyenes kieséses szakaszban, hogy eltörölték az idegenben szerzett gólok előnyét, így nem számít, hogy melyik csapat melyik stadionban hány gólt szerzett – 180 perc után döntetlen összesített állásnál mindenképp hosszabbításra, majd adott esetben büntetőpárbajra kerül sor.

Teljes menetrend