Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-01-06 10:38 ___Samy___ managingmadrid.com
Sajtóhír: A Real Madrid 2023-ig elveti Haaland leigazolását Átigazolási hírek

A Real Madrid csakis Kylian Mbappé leigazolására koncentrál és csak akkor szegezik majd a tekintetüket Haalandra, ha a norvég hajlandó még további egy évet a Borussia Dortmundnál maradni.

Az ABC munkatársa, Tomas González szerint a Real Madrid nem próbálja meg idén nyáron leigazolni Erling Haalandot. A klub terve az, hogy minden figyelmüket Kylian Mbappé megszerzésére fordítják, a norvég csatárt pedig csak ezt követően tervezik leigazolni. 2023-ban Karim Benzema szerződése is lejár, és Haaland számára lenne egy szabad hely a támadósorban.

A klubnál úgy vélik, hogy jelen helyzetben túl nehéz lenne „belegyömöszölni” a csapatba a norvégot, Benzema, Mbappé és Vinícius Jr. mellett. Ez esetben minden bizonnyal a brazil kerülne ki a csapatból, a klub pedig nem szeretné megtörni a fejlődését. Ugyanezen forrás szerint Florentino Perez szeretné megadni Mbappénak azt a főszerepet, amire vágyik, és azt a feltűnést, amit az átigazolása megérdemel.

A dortmundi vezetőség osztja Perezék kívánságát, hiszen ők is szeretnék, hogy Haaland még egy évre náluk maradjon. Ezzel szemben a játékos ügynöke, Raiola és maga a játékos is lehet, hogy úgy érzi, itt az ideje a váltásnak; ezt még nem tudni. Ha Haaland tényleg a Real Madridban szeretne futballozni bármi áron, akkor az egyetlen opció még egy évet Németországban maradni.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend