Fejléc kép
Fórumajánló
Allegri: Májusban már a Real Madrid edzője lehetett volna
2022-01-13 10:36 ___Samy___ marca.com
Allegri: Májusban már a Real Madrid edzője lehetett volna Nyilatkozatok

A Juventus edzője, Massimiliano Allegri már csak egy aláírásnyira volt attól, hogy a Real Madridhoz kerüljön, árulta el az olasz szakember ügynöke.

A Real Madrid tavaly májusban már Zinedine Zidane helyettesét kereste, miután a franca legenda úgy döntött, hogy másodjára is feláll a madridiak kispadjáról egy szoros bajnoki hajrát és a BL elődöntőből való kiesést követően.

“Allegri már csak egy lépésre volt attól, hogy kinevezzék a Real Madrid új edzőjének tavaly májusban. Minden készen állt”, mondta Giovanni Brachini a Sky Sport Italiának. “Az üzlet megköttetett, neki már csak alá kellett volna írnia a szerződést. Aztán mégis azt választotta, hogy a Juventushoz ír alá.”

A Real Madrid ezt követően egy másik olasz edzőt, Carlo Ancelottit nevezte ki, második alkalommal, míg Allegri a Juventushoz tért vissza másodjára 2021 nyarán.

“Meg kell köszönjem a Real Madridnak és az elnöknek [Florentino Pérez] a lehetőséget, amit adott nekem”, mondta Allegri. “Aztán elgondolkodtam és inkább a Juventust választottam.”

Teljes menetrend