Fejléc kép
Fórumajánló
Valverde: “Kemény meccs volt, egy igazán hosszú utazás után”
2022-01-13 08:14 d.gergo realmadrid.com
Valverde: “Kemény meccs volt, egy igazán hosszú utazás után” NyilatkozatokSpanyol Szuperkupa
Supercopa de España - Elődöntő 2022 JAN 12 (szerda) 20:00 King Fahd Stadium, Riyadh, Szaúd Arábia 2-3

A Barcelona ellen megnyert Spanyol Szuperkupa elődöntő után Fede Valverde és Casemiro is értékeltek.

Valverde: “Örülök, hogy lehetőséget kaptam egy ilyen fontos meccsen”
“Mindannyian jól játszottunk, végig a meccs folyamán. Örülök a csapat teljesítményének és annak, hogy az edző egy ilyen fontos meccsen lehetőséget adott nekem. Boldog vagyok a gól miatt is. A Barcelona egy nagyszerű csapat top játékosokkal, és megmutatták ma is, hogy megvan bennük a győzni akarás”.

“A kialakított helyzetek számával demonstráltuk, hogy milyen jól támadunk, de jobban kell ezeket értékesítenünk. Ha így lett volna, akkor korábban megnyertük volna a meccset. A csapat és az edzői stáb is dolgozni fog az elkövetett hibákon. Kemény meccs volt, egy igazán hosszú utazás után, de profik vagyunk mind. Jó munka volt a csapattól ez a mai teljesítmény”.

Casemiro: “Most már a döntőre összpontosítunk”
“Az elejétől kezdve tudtuk, hogy nehéz meccs lesz, minden Clásico nehéz. Top játékosok vannak mindkét csapatban, ez egy nagyszerű mérkőzés aminek mindenki a részese szeretne lenni. Jól kezdtünk és jól olvastuk a játékot, de aztán kaptunk egy gólt a szünet előtt, és így 1-1-es állással mentünk az öltözőbe. A második félidőben többet volt a Barcelonánál a labda, mi pedig többet kontráztunk”.

“Ezzel a kerettel sokféle módon tudunk játszani. Mindannyian szeretjük, ha nálunk van a labda, de arra is képesnek kell lennünk, hogy ellenkező esetben kitartsunk, védekezzünk és kontrázzunk. Korábban is lezárhattuk volna a meccset, de azért összegezve nagyszerű teljesítmény volt ez a csapattól. Most már a döntőre összpontosítunk”.

Keret
“Nagyszerű keretünk van, ahogyan ma is láthattuk. Valverde jutalma egy gól volt. Jól dolgozik annak ellenére, hogy nem játszik sokat, és sokat nyújt a csapatnak, amikor pályára lép. Nagyszerű játékos, és ezt bizonyítja is. Jó keretre van szükségünk ahhoz, hogy trófeákat nyerhessünk, ez a legfontosabb dolog”.

Teljes menetrend