Fejléc kép
Fórumajánló
A Real Madrid terve, hogy ingyen szerződteti Araújót
2022-01-14 11:16 ___Samy___ as.com
A Real Madrid terve, hogy ingyen szerződteti Araújót Átigazolási hírek

Katalán hírek szerint a Real Madridnál remélik, hogy sikerül elhappolni a Barcelonától a védőjüket, Ronald Araújót, akinek a szerződése 2023-ban lejár.

A katalán rádió csatorna, a KNB szerint a Real Madrid egy vakmerő átigazolásra készül. Szerintük Perezék jövőre ingyen megpróbálják megszerezni a Barcelona uruguayi középhátvédjét, Ronald Araújót. A 22 éves játékosnak 2023 nyarán jár le a szerződése, az új megállapodásról szóló tárgyalások pedig megakadtak. Ennek az érdeklődésnek természetesen nem örül Joan Laporta és a klub technikai stábja sem, akik úgy tekintenek Araújóra, mint a védelem egyik alappillérére, amelyre Xavi más fiatalokkal, köztük Pedrivel, Gavival, Nicóval, Ansu Fatival és Ferran Torressel együtt építi majd a Barcelona új csapatát.

A Real Madrid már 2018-ban is megpróbálta szerződtetni

Araújo már 2018-ban is a Real Madrid célpontja volt, azonban akkor a védő a Barcelonát választotta a Real Madriddal szemben. Ramón Planes, aki akkoriban a a Camp Nou technikai titkára volt, gyorsabban reagált és elhalászta a Blancók orra elől az akkor még tinédzser védőt, akinek a piaci értéke azóta csak nőtt és megszilárdította a helyét a Barcelonánál és a válogatottban is. Araújo mindössze 1,7 millió euróért csatlakozott a katalánokhoz a Boston River csapatától, 5.2 millió eurós opciókkal.

A játékos ügynöke, Flavio Perchman, egy néhány hónappal ezelőtt azt nyilatkozta, hogy még a 2021-es év vége előtt szeretne leülni a Barca vezetésével, hogy új szerződést kössenek Araújóval. Mivel a vezetőség Dembelé új szerződésével, illetve ebben a hónapban az új igazolásokkal voltak elfoglalva, ezért a védő szerződésének meghosszabbításra félbe maradt, ami beindította a híreket a Real Madriddal kapcsolatban.

Teljes menetrend