Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-01-15 14:51 ___Samy___ managingmadrid.com
A Real Madrid nem szeretne licitháborúban részt venni Átigazolási hírek

Erling Haaland azon kijelentése, hogy „a dolgok hamarosan meg fognak történni” a jövőjével kapcsolatban, nem változtatta meg a Real Madrid álláspontját. Bár szeretnék őt megszerezni, de nem szeretnének semmilyen licitháborúba keveredni.

Egy klubhoz közeli forrás szerint a Real Madrid legfőbb prioritása jelenleg Mbappé leigazolása, aki idén nyáron minden bizonnyal ingyen érkezik a spanyol fővárosba. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy Perezék nem szeretnék szerződtetni Haalandot. A vezetőség úgy gondolja, hogy a norvég csatár szívesen játszana Madridban, de türelmesek lesznek, mivel más nagy klubok, mint például a Manchester City vagy a Manchester United úgy próbálhatják megszerződtetni Haalandot, hogy Mino Raiola ügynöknek jóval magasabb díjat ajánlanak.

Perezék tisztában vannak azzal, hogy Haaland leigazolása mindennel együtt körülbelül 300 millió eurójába kerülne a klubnak. Ebben már benne lenne a 75 millió eurós átigazolási díj, Mino Raiola díja és egy lehetséges aláírási összeg is. Bár a Blancóknak megvan erre a pénz a kasszában, de meg akarnak bizonyosodni arról, hogy Haaland valóban itt szeretne játszani és nem a pénz miatt részesíti előnyben az átigazolást.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend