Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-01-15 14:11 ___Samy___ managingmadrid.com
Haaland: „A Dortmund sürgeti a döntést a jövőmmel kapcsolatban” Átigazolási hírek

A Borussia Dortmund csatára, Erling Haaland a pénteki, Freiburg ellen 5-1-re megnyert mérkőzést követően elmondta, hogy hamarosan meg fogja hozni a döntést a jövőjével kapcsolatban. A norvég csatár az egyik legkelendőbb játékos a jelenlegi piacon, olyan nagy klubok érdeklődnek iránta, mint a Real Madrid, a Barcelona, a Manchester City, a Manchester United vagy a Bayern München.

„A Borussia Dortmund sürgeti a döntést a jövőmmel kapcsolatban, de én csak futballozni szeretnék. Ez várhatóan azt jelenti, hogy hamarosan meg kell hoznom ezt a döntést. Soha nem beszéltem erről korábban, mert szerettem volna tiszteletben tartani a klubom. A dolgok hamarosan meg fognak történni. Jobb lenne a közelgő meccsekre koncentrálnom, nem a döntésre, de ezt jelenleg nem tudom megtenni”, mondta Haaland.

A Dortmund vezérigazgatója, Hans-Joachim Watzke megerősítette Haaland mérkőzés utáni kijelentéseit.

„Haaland egy fiatal és spontán srác. Nem akarunk problémát Erlinggel, de nekünk is meg kell érteni ezt a helyzetünket, nem várhatunk ezzel májusig.”

Úgy tűnik tehát, hogy annak a klubnak, amelyik szeretné megszerezni a játékost, a szezon vége előtt tárgyalnia kell a Dortmunddal és Haaland ügynökével, Mino Raiolával is. Minden bizonnyal ez lesz az előttünk álló nyár legdrágább transzfere, és érdekes lesz látni, hogy vajon a Real Madrid hajlandó lesz-e versenyezni más klubokkal Haaland leigazolásáért, miközben Mbappé megszerzésre a prioritásuk.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend