Fejléc kép
Fórumajánló
Marcelo: 23 trófea a Real Madrid játékosaként
2022-01-17 08:13 d.gergo realmadrid.com
Marcelo: 23 trófea a Real Madrid játékosaként Érdekességek, statisztikák

A Bilbao elleni meccsen megnyert Spanyol Szuperkupa serleg lett a huszonharmadik serleg Marcelo vitrinjében a Real Madrid játékosaként, ezzel elit körbe került a brazil védő.

A Real Madrid csapatkapitánya négyszer nyerte meg a Bajnokok Ligáját, négyszer a Klubvilágbjanokságot, háromszor az Európai Szuperkupát, ötször a spanyol bajnokságot, kétszer a Copa del Rey-t, és ötször a Spanyol Szuperkupát. Marcelo ezzel történelmet írt a Real Madrid játékosaként!

A brazil bekk huszonhárom serleggel már a Real Madrid legtöbb trófeájával rendelkező játékosa lett, fej-fej mellett Paco Gento-val. Amennyiben a szezon végeztével újabb serleggel gazdagodik a csapat, úgy Marcelo lesz a Real Madrid történelmének legtöbb trófeájával rendelkező játékosa.

Ez a tizenhatodik szezonja Marcelónak a Real Madrid játékosaként, ezzel ő a legtöbb szezonnal rendelkező légiós is a klub történelmében, ráadásul 536 tétmérkőzéssel a háta mögött elmondhatja azt is, hogy annyi meccsig jutott a csapatban, amennyi eddig csak másik tizenhárom játékosnak sikerült – számol be a Real Madrid hivatalos weboldala.

Teljes menetrend