Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Modric: „Ez a trófea a szurkolóinké”
2022-01-17 07:26 d.gergo realmadrid.com
Modric: „Ez a trófea a szurkolóinké” NyilatkozatokSpanyol Szuperkupa
Supercopa de España - Döntő 2022 JAN 16 (vasárnap) 19:30 King Fahd Stadium, Riyadh, Szaúd Arábia 0-2

A Spanyol Szuperkupa döntőjén a meccs emberének választották, a lefújás után pedig így értékelt a horvát Aranylabdás:

Győzelem
„Nagyon boldoggá tesz, hogy nyertünk és megszerezhettük a szezon első trófeáját. Nem az a legfontosabb dolog, hogy engem választottak a meccs emberének, hanem az, hogy a csapat nyert és megvan a szezon első serlege. Most ünnepelni fogunk, de folytatnunk kell a munkát, mert hosszú még a szezon előttünk”.

Jövő
„Mindig arra törekedek, hogy a tőlem telhető legjobbat nyújtsam, és támogassam a csapatot amennyire csak tudom. Úgy élvezem a focit, mint eddig soha. Amikor az ember nem tudja, hogy meddig lesz még képes játszani, akkor jobban élvezi a dolgokat, mint előtte. Remélhetőleg még sok éven át folytathatom, mert mentálisan és fizikálisan is jól érzem magam”.

Gólja
„Végre sikerült gólt szereznem, mert idén sok kapufám és kihagyott helyzetem volt. Fontos gól volt egy jó támadás befejezéseként. Rodrygo elvitt három játékos, és jó passzt adott nekem. A gól segített a csapatnak egy kis magabiztosságot adni. A meccs vége felé túlságosan visszaestünk, és túl sokat hagytuk, hogy az Athletic birtokoloja a labdát”.

Madridi trófeagyűjteménye
„Csodálatos utazás ez számomra a világ legnagyobb klubjában. Nagyon hálás vagyok mindenért, ami itt történt vele, és ez a tizennyolc trófea hihetetlen. Remélem, hogy a jövőben még többet nyerhetek”.

Üzenet a szurkolóknak
„Ez a trófea a tiétek. Nagyon köszönjük, hogy támogattok minket. Egységesnek kell maradnunk a szezon végéig. Remélem, hogy még több trófeát tudunk majd ünnepelni a Cibeles-en. Hala Madrid”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend