Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Asensio: „Carlo nagyon megbízik bennem, és ezt nagyon fontosnak tartom”
2022-02-07 07:59 d.gergo realmadrid.com
Asensio: „Carlo nagyon megbízik bennem, és ezt nagyon fontosnak tartom” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 23. forduló 2022 FEB 06 (vasárnap) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 1-0

A Granada elleni mérkőzés győztes gólját szerző Asensio is nyilatkozott a meccs lefújása után:

„Nagyon boldog vagyok. Nagyszerű gól volt, jellegzetes lövés. Az a legfontosabb, hogy megszereztük a három pontot ma este. Ami a meccset illeti, a második félidőben sokat javult a játékunk, és sikerült sebességet váltani a győzelem megszerzése érdekében”.

„A második félidőben nagyon agresszíven játszottunk, és helyzeteket alakítottunk ki. A védelmi vonalat feljebb toltuk, és az ellenfél térfelén visszaszereztük a labdát, ami fontos volt. Mindannyian jó érzésekkel megyünk haza”.

A gól
„Ami a lövést illeti, igyekeztem jól helyezni és erőt beleadni, és próbáltam úgy ellőni a labdát, hogy a kapust is elkerülje. Militao visszaszerezte a labdát, és a lövés meglepetésként érte így a védőket és a kapust is. Nagyszerű gól volt. Bebiztosította a győzelmet, pedig egy ideig úgy tűnt, hogy nem lesz meg a három pont. Fontos volt megnyerni ezt a meccset, és az is fontos, hogy ismét megtaláljam az utat a góllövéshez. A szurkolók remekül támogattak minket, és szerettem volna ezt góllal meghálálni”.

A mérkőzés videós összefoglalója a LaLiga YouTube csatornáján ide kattintva érhető el.

Ancelotti
„Arra számít tőlem, hogy vegyem ki a részem a játékból, és lőjek kapura amikor csak lehetőségem van erre. Ma sokszor próbálkoztam, és egy lövés bement. Nagyon boldog vagyok, mert Carlo nagyon megbízik bennem, és ezt nagyon fontosnak tartom”.

Tabella
„Nagyon fontos volt megszerezni ma a győzelmet, ki kell használnunk a lehetőséget, amikor a többi csapat botlik. Nem szabad más csapatokra összpontosítanunk, de egy győzelem mindig jobban esik, amikor a mögöttünk lévő csapatok botlanak”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend