Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Courtois: 100 győzelem a Real Madrid játékosaként
2022-02-07 08:38 d.gergo realmadrid.com
Courtois: 100 győzelem a Real Madrid játékosaként Érdekességek, statisztikák

A Granada elleni győzelem volt a századik alkalom Thibaut Courtois számára a Real Madridban, hogy a nyertes csapat tagjaként hagyta el a pályát a lefújás után.

A spanyol bajnokság huszonharmadik játéknapján százados vált a Real Madrid belga kapusából, ami a csapattal megszerzett győzelmek számát illeti. A hálóőr 161. Real Madrid mérkőzésén érte el a száz győzelmes mérföldkövet. Thibaut Courtois jelenleg negyedik szezonját tölti a Real Madridban, debütálására még 2018 szeptemberében került sor egy LEganés elleni mérkőzés keretein belül.

Azóta a belga kapus már összesen 161 meccsnél jár, győzelmei pedig az alábbiak szerint oszlottak meg a versenysorozatok között: 78 a spanyol bajnokságban, 16 a Bajnokok Ligájában, egy a Copa del Rey-ben, kettő a Klubvilágbajnokságban és három a Spanyol Szuperkupában. A 2021/2022-es szezonban eddig harminckét alkalommal lépett pályára és 23 győzelme van a csapattal.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend