Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Isco: 350 mérkőzés a Real Madridban
2022-02-07 08:31 d.gergo realmadrid.com
Isco: 350 mérkőzés a Real Madridban Érdekességek, statisztikák

A Granada elleni összecsapás volt a 350. alkalom, hogy Isco Alarcón tétmérkőzésen pályára lépett a Real Madrid egyesületében.

A spanyol középpályás az eddigi 350 mérkőzésből 246-ot megnyert, és 51 góllal is kivette a részét a csapat sikereiből. A Granada elleni összecsapáson a kezdőcsapat tagjaként lépett pályára Isco, a meccsen 65 percet kapott. A 350 meccses mérföldkövet kilencedik madridi szezonjában érte el. Az aktuális szezonban tizenhárom meccsen lépett pályára, ebből tizenegy alkalommal a bajnokságban, kétszer pedig a kupában.

Isco madridi fellépései hat különböző versenysorozatból jöttek össze: 243 a spanyol bajnokságban, 62 a Bajnokok Ligájában, 31 a Copa del Rey-ben, hat a Klubvilágbajnokságon, négy az Európai Szuperkupában és szintén négy a Spanyol Szuperkupában.

Madridi pályafutása során Isco tizenhét trófeát nyert a csapattal, beleértve négy Bajnokok Ligája serleget. A Klubvilágbajnokságot szintén négyszer nyerte meg a csapattal, az Európai Szuperkupát és a Spanyol Szuperkupát három-három alkalommal, a bajnokságot kétszer, a Copa del Rey kiírását pedig egyszer.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend