Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Marcelo: „Lassan olvastuk a Granada játékát az első félidőben”
2022-02-07 08:18 d.gergo realmadrid.com
Marcelo: „Lassan olvastuk a Granada játékát az első félidőben” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 23. forduló 2022 FEB 06 (vasárnap) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 1-0

Marcelo nyilatkozata a Granada ellen kiharcolt győzelem után:

„Hosszú ideje vagyok már a csapatnál, és nincs olyan, hogy könnyű meccs. A Granada az első perctől kezdve megnehezítette a dolgunkat. Türelmesek voltunk a labdával, és végül meg is szereztük a gólt és a három pontot. Furcsa meccs volt őszintén szólva. Lassan olvastuk a Granada játékát az első félidőben, de végül türelmesek voltunk, többet volt nálunk a labda, többet passzoltunk, és mi szereztük a meccs első gólját is. Asensio hihetetlen lövőjátékos”.

„Nagyon boldog vagyok. Nem tudok mást mondani, csak hogy köszönöm a Real Madrid szurkolóknak ezt a tizenöt évet, amit itt töltöttem. A mai is egy újabb gyönyörű este volt. Sok jó estén volt itt, amikor állva tapsoltak, és csodálatos az a melegség, amit a szurkolóktól kapok itt”.

LaLiga
„A bajnokságnak az utolsó fordulóig nincsen vége, ezt az elmúlt években is láthattuk. Jó pozícióban vagyunk jelenleg, és boldogak vagyunk. Ma keményen dolgoztunk akkor is, amikor nem volt nálunk a labda. Most már összpontosíthatunk a következő meccsünkre”.

Keret
„A csapat nem a pályán lévő tizenegy játékosból áll. Néhány játékos egyértelműen több időt kap, mint mások, de elég érettek vagyunk ahhoz, hogy tudjuk, hogy dolgoznunk kell a csapatért és készen kell állnunk, amikor az edző számít ránk. A csapat az egész keretből áll, és készen kell állnunk függetlenül attól, hogy többet vagy kevesebbet játszunk. Ez a Real Madrid génjeiben van”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend