Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-02-14 11:52 ___Samy___ managingmadrid.comrealmadrid.com
Ismert a holnap esti mérkőzés játékvezetője Bajnokok Ligája

Az UEFA Daniele Orsatót nevezte ki a holnap esti, PSG – Real Madrid Bajnokok Ligája nyolcaddöntő játékvezetőjének. Orsato az egyik legtapasztaltabb bíró az európai futballban, és ez lesz az ötödik mérkőzése a Real Madrid számára.

Az olasz játékvezető jelenléte garantálja, hogy a holnapi egy igazságos mérkőzés lesz, ami mindenképpen jó hír mindkét csapat számára, a meccs intenzitását tekintve.

A Real Madridnál abban reménykednek, hogy vissza tudnak térni a győzelmi útra a csalódást keltő 2022-es évkezdést követően. A francia csapat nem fut különösebben jó idényt, de minden bizonnyal megpróbálnak nyomot hagyni a BL-ben ebben az idényben, főleg Lionel Messi és Sergio Ramos megszerzését követően.

Orsato első Real Madrid mérkőzése a Malmö elleni 8-0-ás találkozó volt, még a 2015/16-os idényben. A második a Galatasaray elleni 1-0-ás győzelem a 2019/20-as szezonban. Ezt követően a Blancók nem tudtak vele nyerni, hiszen még ugyanebben az idényben, a Manchester City ellen is ő fújta a sípot, ami 2-1-es vereséggel ért véget, míg a tavalyi elődöntőben a Chelsea elleni visszavágón is ő volt a játékvezető.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend