Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-03-18 10:00 ___Samy___ realmadrid.com
Alaba: „Az El Clásico a mögötte álló történelem miatt különleges” El ClásicoNyilatkozatok

Bár még csak ez az első idénye David Alabának, mégis megtapasztalta már többször is milyen egy El Clásicón játszani, illetve betalálni. Több játékos mellett ő is interjút adott a Real Madrid TV-nek, aminek a fő témája természetesen a vasárnapi rangadó volt.

„A csapat jó formában van. Jó sorozatot futunk, jól játszunk, de tudjuk, hogy ezt tovább kell folytatnunk. Nem hinném, hogy egyetlen kulcsa lenne a mérkőzés megnyerésének, sok dolgot kell megtennünk ha győztesen akarunk kikerülni a párharcból.”

„Egy Clásicón játszani elképesztő. Csodálatos élmény és egy nap, amely sokáig élni fog az emlékezetemben. Amint mondtam, ez egy különleges élmény. Az El Clásico a mögötte álló történelem miatt különleges. A meccs előtti héten különleges hangulat uralkodik a hely körül, épp ahogy a legutóbb is. Szerintem ettől különbözik a többi meccstől.”

Gólt szerezni a debütáláson

„A gólom nagyszerű volt. Hogy is ne emlékezhetnék rá? A védelemből léptem fel a labdával, elfutottam a bal szélen, majd a tizenhatoson belül visszakaptam a labdát és jól eltaláltam.”

Élvezik az emberek az El Clásicót Ausztriában?

„Nem hiszem, hogy csak az én országomban, Ausztriában. Németországban és az egész világon különleges az El Clásico. Egy olyan meccs, amit mindenki látni szeretne és ez extrán különlegessé teszi. Ugyanúgy készülök rá, mint minden héten, azt fogom tenni, amit mindig.”

Üzenet a szurkolóknak

„Imádom Madridot, izgatott vagyok, hogy itt lehetek. Gyönyörű város tele jó emberekkel, és a klub is nagyszerű. Nagyon boldog vagyok itt. Köszönöm a támogatásotokat. Vasárnap találkozunk, Hala Madrid!”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend