Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
A Fiorentina Isco felől érdeklődik
2022-03-29 10:52 ___Samy___ managingmadrid.com
A Fiorentina Isco felől érdeklődik Átigazolási hírek

Az AS szerint Julen Lopetegui nagyon szeretné a Real Madrid játékosát a Sevillához csábítani, de most már a Fiorentina is a kérők között van.

A Real Madrid középpályását, Iscót Firenze utcáin látták a válogatott szünet alatt, az olasz média pedig azonnal összeboronálta a játékost a Fiorentina csapatával. Azonban még mindig a Sevilla tűnik a legvalószínűbb befutónak, írja az AS.

Nem lenne elveszett ötlet Isco számára egy Serie A klubhoz igazolni, aki mindig is akkor boldogult igazán, mikor lassabb volt a játék tempója. A szoros védelmi vonalak ellen értékes lenne a kreativitása az olasz fociban, a Fiorentinában pedig lenne is hely a számára. Habár Julen Lopetegui mindig is nagyra értékelte a játékost, és idén nyáron, Isco szerződésének lejártát követően, minden bizonnyal minden követ megmozgat majd a leigazolásáért.

Isco tíz idényt töltött a Real Madridnál, a zsinórban megnyert három Bajnokok Ligája trófea idejében pedig kulcsfontosságú játékos volt Zidane csapatában. Azonban az elmúlt néhány évben már nem tudott releváns játékos lenni, így valószínűleg mindkét fél örülni fog majd a válásnak.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend