Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Jude Bellingham: A Real Madrid célpontja 2023-ban
2022-03-29 10:21 ___Samy___ as.com
Jude Bellingham: A Real Madrid célpontja 2023-ban Átigazolási hírek

A BILD szerint a Real Madrid figyelemmel követi a Borussia Dortmund angol játékosát, akinek a jelenlegi szerződése 2025-ben jár le.

A Real Madrid vezetősége azt fontolgatja, hogy jövőre megpróbálják leigazolni a Dortmund tehetséges játékosát, Jude Bellinghamet. A német BILD szerint a spanyol klub Erling Haaland mellett az angol játékos sorsát is figyelemmel követi. Madridban benne látják Toni Kroos és Luka Modric helyettesét.

A Borussia Dortmund játékosa 2025-ig

Perezék ezen a nyáron biztosan nem próbálják meg nyélbe ütni a transzfert, mivel a játékos szerződése majd csak 2025-ben jár le. Emellett valószínűleg a Dortmund vezetősége sem lenne hajlandó elengedni a játékosát a soron következő átigazolási időszakban. Ha a Real Madridnak ajánlatot kell tennie, akkor az biztosan nem lehet kevesebb, mint 100 millió euró.

Sok minden függ majd a 18 éves játékostól, aki folyamatosan azt hangoztatja, hogy nagyon jól érzi magát Németországban. 2020-ban a Borussia Dortmund 25 millió eurót fizetett a Birmingham csapatának Bellingham szolgálataiért, akinek azóta az értéke folyamatosan csak nőtt. A Transfermarkt adatai szerint az angol játékos jelenlegi piaci értéke 75 millió euró.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend