Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Bale fontolgatja, hogy a Cardiff City csapatához szerződik
2022-03-30 11:29 ___Samy___ managingmadrid.com
Bale fontolgatja, hogy a Cardiff City csapatához szerződik Átigazolási hírek

Gareth Bale idén nyáron szabadon igazolható lesz, és elképzelhető, hogy egy rövidtávú szerződést fog kötni szülővárosának klubjával, hogy fel tudjon készülni a 2022-es világbajnokságra.

A Real Madrid walesi támadója a Wales Online szerint azt fontolgatja, hogy hazatér a Cardiff Cityhez, akik jelenleg az angol másodosztály 17. helyén tanyáznak. A szélső minden bizonnyal egy rövidtávú szerződés keretében térhetne vissza szülővárosába, amivel lehetősége lenne felkészülni a világbajnokságra, ami decemberben rajtol el. A walesi válogatott számára azonban van még egy akadály, ugyanis az elhalasztott ukrán – skót meccs győztesével kell megvívnia a a világbajnoki részvételért.

A walesi játékos utolsói éveiben nyújtott teljesítménye nem maradt szó nélkül Madridban. A klub történetének egyik legsikeresebb játékosává vált, négy Bajnokok Ligája trófeát is nyert a Real Madriddal, Bale most mégis a csapat perifériáján találta magát, és gyakran mutat érdektelen hozzáállást. Mivel a keretben ő az egyik legjobban fizetett játékos, ezért a klub vezetősége minden bizonnyal nem fog szomorkodni, mikor felszabadul a hatalmas fizetése.

Az angol másodosztály köztudottan a kemény küzdelmeiről, illetve a bajnokságban szereplő játékosokkal szemben támasztott komoly fizikai követelményekről ismert. Bár Gareth hat hónapot tölthet szülővárosában, ugyanakkor vigyáznia kell, hogy a világbajnoki felkészülése ne fordítva süljön el egy sérüléssel.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend