Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-03-30 11:06 ___Samy___ managingmadrid.com
Benzema és Mendy tegnap még nem edzett a csapattal Edzés

Carlo Ancelotti és a Real Madrid tegnap reggel ismét megtartotta a csapat szokásos edzését, amivel már a Celta Vigo elleni összecsapásra készülnek fel.

Két kulcsjátékos azonban még mindig nem tudott a társaival együtt dolgozni: Karim Benzema és Ferland Mendy. A keret azon része, akik nem utaztak el válogatott mérkőzésekre, a szokásos feladatokat végezték – cicázás, nyomásgyakorlási, illetve labdabirtoklási feladatok, különböző mérkőzés szituációk gyakorlása, stb – míg a két francia játékos a saját rehabilitációs gyakorlatukkal foglalatoskodtak.

A jó hír az, hogy mindkét játékos tevékeny tudott lenni, kint végezték az edéseket, még ha a csapattársaiktól távol is.

Azt még nem tudni, hogy játszani fognak-e hétvégén a Celta Vigo ellen – különösen, hogy ezt követően még fontosabb mérkőzések várnak a csapatra a Bajnokok Ligájában. Bár a Balaidos mindig is egy nehéz helyszín volt a Blancók számára, Carlo Ancelotti egészen biztosan nem fogja kockáztatni a kulcsjátékosait, pláne így a Chelsea elleni összecsapás előtt.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend