Madridom.hu
Fórumajánló
Kylian Mbappé: “Lehetséges-e a maradás a PSG-nél? Természetesen!”
2022-04-04 10:00 ___Samy___ marca.com
Kylian Mbappé: “Lehetséges-e a maradás a PSG-nél? Természetesen!” Átigazolási hírek

Annak ellenére, hogy már számos helyen vették biztosra Mbappé érkezését a Real Madridhoz, most a francia támadó némileg mégis kétes válaszokat ad a jövőjével kapcsolatos kérdésekre.

A PSG hétvégén 5-1 arányban ütötte ki a Lorient csapatát, Mbappé pedig duplázni tudott. Úgy tűnt, hogy a meccs után egy nyugodt este lesz majd, de a francia támadó mérkőzés utáni nyilatkozata aggodalomra adott okot a madridisták körében.

A találkozót követően az Amazon Prime munkatársai a jövőjéről kérdezték Mbappét, a játékos pedig úgy tűnt, mint aki szeretne megszabadulni egy tehertől. A MARCA eddigi információi szerint a támadó Madrid felé tart, a Real Madrid játékosa lesz a nyártól, azonban a legújabb kijelentései mindenkit összezavarnak. Úgy tűnik tehát, hogy Nasser Al-Khelaifi minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy a klubjában tudja a francia ászt.

https://twitter.com/mbappei10/status/1510737977114255367?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1510737977114255367%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.marca.com%2Fen%2Ffootball%2Fpsg%2F2022%2F04%2F04%2F624a297fe2704e44648b45e3.html
Mbappé: “Időt szánok arra, hogy a lehető legjobb döntést hozzam. Ha már meghoztam volna, bejelentettem volna.”

Nyilatkozatában a francia támadó árulkodó volt a szavaival, úgy tűnik, hogy folynak a tárgyalások a maradásáról. Florentino Perez természetesen nem értékeli az ilyen pillanatokat, amelyek határozottan összezavarják a szurkolókat, de alapos okuk van azt feltételezni, hogy talán mégiscsak blöfföl.

“Vannak új elemek és számos tényezőt kell figyelembe venni. Ahogy már mondtam, ez nem egy könnyű döntés. Igyekszem a legjobbat hozni, a hozzám közel állókkal együtt. Időt szánok arra, hogy a lehető legjobb döntést hozzam. Ha már meghoztam volna, bejelentettem volna. Lehetséges-e a maradás a PSG-nél? Természetesen!”

Tényleg meg tudja győzni a PSG Mbappét?

Feltételezve, hogy fű alatt még tényleg nem kötelezte el magát Mbappé a Real Madridhoz, van rá némi esély, hogy a párizsi klub meggyőzze játékosát a maradásról. Ezen a ponton már csak egy igazi tragédia változtatná meg a véleményét, vagy egy üres csekk, amivel a Real Madrid nem tud versenybe szállni. Ugyanakkor nemrég az L’Equipe megszellőztette azt a hírt is, hogy a PSG vezetősége még a csapatkapitányi karszalagot is hajlandó lenne odaadni Mbappénak a maradásért cserébe.

Madridban azonban magabiztosak, hogy a játékos a presztízst és a történelmet fogja választani a pénzzel szemben. Egyelőre még nem tudni mik azok az új elemek, amikre Mbappé célzott a mérkőzés utáni nyilatkozatában, de az elkövetkezendő napokban minden bizonnyal többet fogunk megtudni erről.

Teljes menetrend