Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-04-07 08:28 e.gergo realmadrid.com
Benzema: „Mindent bele fogunk adni azért, hogy otthon is nyerjünk” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Negyeddöntő, első mérkőzés 2022 ÁPR 06 (szerda) 21:00 Stamford Bridge 1-3

A hármas sípszó után a Chelsea elleni mérkőzésen mesterhármast szerző, és a meccs legjobbjának választott Karim Benzema is nyilatkozott:

„Varázslatos esték ezek, csakúgy mint a Paris Saint-Germain elleni a Bernabéuban. Azért léptünk pályára, hogy megnyerjük a meccset, és hogy megmutassuk, miről is szól a Real Madrid. Jól jött ki a lépés, jól teljesítettünk a meccs elejétől a végéig”.

„Jó formában vagyunk, és a végsőkig harcoltunk. A győzelemért jöttünk, és ha a Real Madrid ebben a szellemben játszik, az nagyon jó nekünk. Most vár ránk egy meccs a saját szurkolóink előtt, a saját stadionunkban, és minden tőlünk telhetőt bele fogunk adni azért, hogy ott is nyerjünk. Az is nagyon fontos lesz”.

Gólok
„Nagyon fontos ez a három gólt. A harmadik tölt el a legnagyobb elégedettséggel, mert az első félidőben kihagytam egy helyzetet, és arra gondoltam. Fontos, hogy az ember gólokat lőjön. Nagyon boldog vagyok”.

Ancelotti
„Mindig is azt mondom, hogy ő a világ egyik legjobb menedzsere. Hiszünk benne. Mindegy, hogy Valverde játszik a jobb szélen vagy valaki más, mindig jó munkát végez aki a pályán van”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend