Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-04-13 07:48 e.gergo realmadrid.com
Modric: „Ez egy édes vereség volt” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Negyeddöntő, visszavágó 2022 ÁPR 12 (kedd) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 2-3

A lefújást követően a Chelsea elleni mérkőzés legjobbjának választott Luka Modric is nyilatkozott.

„Hihetetlen volt. Csodálatos mérkőzés a Bernabéuban, és egy édes vereség. Odatettük magunkat, és nem adtuk fel. Folyamatosan hittünk. A Chelsea mindent beleadott, de mi végig hittünk és harcoltunk, és megfordítottuk az összesített állást. Az edző hozott néhány jó cserét, akik segítettek nekünk megváltoztatni a meccset”.

„Hozzá vagyunk szokva, hogy így meg kell dolgoznunk, ilyen volt a Bayern, a Juventus és az Ajax ellen is. Fontos volt számunkra a továbbjutás, és nehéz ezeket az érzelmeket szavakba önteni. Mindent beleadtunk 120 percen keresztül. Az edző védekező középpályásként játszatott engem, és komfortosan éreztem ott magam. Minden csapattagunk karakteresen játszott”

A stadion támogatása
„Nagyon büszkévé tesz engem, amikor a szurkolók a nevemet éneklik. Hálás vagyok nekik, amiért kiállnak mellettem az első naptól kezdve, és arra törekedek, hogy a pályán nyújtott teljesítményemmel adjam vissza ezt nekik. Haladjunk csak évről-évre, és meglátjuk majd, hogy hogyan érzem majd magam”.

Atlético vagy Manchester City?
„Ha meg akarod nyerni a Bajnokok Ligáját, akkor mindenkit le kell győzni. Mindkét csapat erős, és most az a fontos, hogy ott vagyunk az elődöntőben. Nézni fogjuk a holnapi meccset, aztán meglátjuk, hogy kivel fogunk játszani”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend