Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-04-21 08:26 e.gergo realmadrid.com
Ancelotti: „Nem gondolok arra, hogy mikor lehetünk bajnokok” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 33. forduló 2022 ÁPR 20 (szerda) 21:30 El Sadar 1-3

Carlo Ancelotti gondolatai az Osasuna elleni mérkőzés lefújását követően:

„Mindenki azt tette, amire kértük őket, és igazán elégedett vagyok a nyújtott teljesítménnyel. Nem gondolok arra, hogy mikor lehetünk bajnokok. A következő célpontunk most a Bajnokok Ligája elődöntője, és rendesen fel kell rá készülnünk, bármi is történjen. A Manchester City elleni meccs után majd kielemezzük, hogy mi történt ezeken a meccseken”.

„Most arra összpontosítunk, hogy jól felkészüljünk a Bajnokok Ligája elődöntőjére, utána pedig majd meglátjuk, hogy szükség lesz-e az Espanyol legyőzésére. Csak a Bajnokok Ligájára fókuszálunk, és jó formában vagyunk. Jól érezzük magunkat, motiváltak vagyunk, és mindenki elkötelezett. Ceballosnak remek meccse volt ma, és igaza van: több percet érdemelt”.

A keret forgatása
„Jók voltak, akik ma játszottak. Alaba sérülése nem tűnik komolynak, volt egy kis izomfájdalma ami zavarta őt egy kicsit. Jobb szerettünk volna nem kockáztatni. Azok a játékosok, akik nem voltak 100 százalékos állapotban, azok nem is játszottak ma”.

Benzema
„Ha kaptunk volna még egy büntetőt, és aztán még egyet, akkor is odaállt volna a labda mögé. Csak az a játékos tud büntetőt kihagyni, aki elég bátor ahhoz, hogy odaálljon. Csodálatos teljesítményt nyújtott, és jól dolgozott a csapatért”.

Camavinga
„Ez a meccs egy jó tapasztalat volt számára, mert nagyon hamar sárgát kapott, és a mutatott teljesítménye tükrözte azt, hogy ezzel tisztában is van. Megváltoztatta a megközelítését, és jól teljesített. Odafigyelt rá, hogy ne küldjék le”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend