Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-04-30 20:46 e.gergo realmadrid.com
Modric: „Reméljük, hogy szerdán meg tudjuk majd ezt ismételni” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 34. forduló 2022 ÁPR 30 (szombat) 16:15 Estadio Santiago Bernabéu 4-0

Az Espanyol legyőzésével bajnokká váló Real Madridból több játékos is nyilatkozott röviden a mérkőzés lefújása és az ünneplés megkezdése között. Modric, Courtois, Casemiro, Asensio, Camavinga és Lucas Vázquez meccs utáni gondolatai:

Modric: „Ez a trófea a szurkolóké is”
„Hihetetlen dolog, mindig különleges megnyerni a bajnokságot. Ez az első, hogy a saját közönségünk előtt nyertük meg, és emiatt még különlegesebb az érzés. Csodálatos volt a hangulat a stadionban, mi pedig nagyszerű meccset játszottunk. Reméljük, hogy szerdán meg tudjuk majd ezt ismételni. Négy fordulóval a vége előtt még nem nyertünk bajnokságot, ez sokat elmond. Lenyűgöző szezonunk volt”.

„Szeretnénk menni a Cibeles-re, hogy a szurkolóinkkal együtt ünnepelhessünk. Nagyra értékeljük a támogatásukat, amit egész szezon során adtak nekünk. Ez a trófea az ő trófeájuk is”.

Courtois: „Remélem a szurkolók is élvezték a meccset”
„Nagy erőfeszítéseket tettünk idén, megvolt a folytonosság a kulcsfontosságú meccseken is. Nagyon nehéz mérkőzéseken vagyunk túl, ezért lehetünk ma bajnokok. Hálásak vagyunk a szurkolóknak mindenért, hihetetlen volt a hangulat. Remélem, hogy nagyon élvezték ők is ezt a meccset. Találkozunk nemsokára a Cibeles-en. Hala Madrid!”

Casemiro: „Sokat nem tudunk ünnepelni, mert szerdán fontos meccsünk lesz”
„Tökéletes volt az egész éves munkánk. A bajnokságokat így lehet megnyerni, munkával és konzisztens teljesítménnyel. Mindig a bajnokság a legnehezebb, nekünk pedig van belőle 35. Ezt most ki kell élveznünk, mert nem könnyű megnyerni a bajnokságot. Meccsről-meccsre kell győzni, és soha nem lehet hátradőlni. Folyamatosan, hármasával kell gyűjteni a pontokat. A csapat nagyon jó volt”.

„Emlékszem a két évvel ezelőtti bajnoki címre, amikor nem tudtunk a szurkolókkal ünnepelni. Most ez lehetséges, és megyünk a Cibeles-re kiélvezni a címet, bár sokat nem tudunk ünnepelni, mert szerdán fontos meccsünk lesz. Próbáltunk örömet okozni a szurkolóknak, most pedig együtt ünnepelhetünk. Nagyon fontos a támogatásuk”.

Asensio: „Várjuk már, hogy ott lehessünk a Cibeles-en”
„Egy nagyszerű bajnokságot zártunk most le. Nagyon konzisztens volt a teljesítményünk, és egész szezonon át magas szinten játszottunk. Ma csodálatosan tettünk pontot az i-re, egy nagyszerű mérkőzéssel és elkötelezett szurkolókkal. Még egy cím, nincsenek szavak. Várjuk már, hogy ott lehessünk a Cibeles-en, az előző bajnoki címet nem tudtuk a szurkolókkal megünnepelni, és most szeretnénk ezt megtenni. Nagyon különleges ez a cím a Real Madrid történelme számára”.

Camavinga: „A győzelem a szurkolóké”
„Az egész szezon eredménye ez a cím, keményen dolgoztunk. Nagyon boldoggá tesz minket a mai győzelem. Az az üzenetünk a szurkolók számára, hogy ezt a győzelmet nekik dedikáljuk. Várunk titeket a következő meccsen is a City ellen, most pedig irány a Cibeles, hogy kiélvezhessük a mait”.

Lucas Vázquez: „A szurkolók nagyon megérdemlik ezt”
„A kezdetektől fogva konzisztens csapat voltunk, erősek maradtunk és sikerült átlendülnünk a nehéz pillanatokon. Remek bajnokok lettünk. Nagyon boldog vagyok, hogy megszereztük ezt a címet. Öröm számunkra, hogy megoszthatjuk ezt a szurkolókkal, nagyon megérdemlik”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend