Fejléc kép
Fórumajánló
Az ok, amiért a Real Madrid kiszállt a Haalandért folytatott harcból
2022-05-10 11:13 ___Samy___ managingmadrid.com
Az ok, amiért a Real Madrid kiszállt a Haalandért folytatott harcból Átigazolási hírek

A Real Madrid vezetősége nemrég úgy döntött, hogy kiszáll a norvég csatárért folytatott harcból, miután egy kivásárlási árat szerettek volna belefoglalni a szerződésbe, írja a Cadena SER.

A Real Madridnál úgy döntöttek, idén nyáron nem tartanak igény Erling Haaland szolgálataira, miután a játékos ügynöke, a nemrég elhunyt Mino Raiola egy 150 millió eurós kivásárlási záradékot szeretett volna belefoglalni a játékos szerződésébe, ami két év múlva lépett volna életbe.

Ennek köszönhetően a norvég csatár Manchester felé vette az irányt, ahol már a napokban be is jelenthetik az érkezését, a ‘The Athletic’ szerint. Azt azonban még nem tudni, hogy a fent említett záradék az angol csapatnál bele lesz-e foglalva a szerződésbe. A Citynek 70 millió eurót kell leraknia a Dortmund asztalára, ezzel aktiválva a jelenlegi kivásárlási árat.

Egy dolog már szinte biztos; Erling Haaland jövőre a Manchester City futballistája lesz. Ha a Real Madridnak idén sikerül megszereznie Kylian Mbappét, akkor egy elég mély támadósoruk lesz, így nem is feltétlen szükséges a norvég csatár érkezése.

Teljes menetrend