Madridom.hu
Fórumajánló
Isco új ügynöke Jorge Mendes lehet
2022-05-11 14:18 ___Samy___ managingmadrid.com
Isco új ügynöke Jorge Mendes lehet Átigazolási hírek

Isco várhatóan a portugál szuperügynök, Jorge Medes által irányított Gestifute ügynökséghez ír majd alá, így játékosügynököt vált. Nyolc év után a spanyol játékos szerződése jövő hónapban lejár a Real Madridnál, akik nem fogják azt meghosszabbítani.

Isco Marco Asensio példáját követi, aki nemrég szintén Jorge Mendes képviseltje lett. Mindkét játékos nagy lépésekre készülhet idén nyáron.

Iscót számos alkalommal hozták már szóba a Sevillával és a Real Betissel. Most, Mendes segítségével meglehet, hogy más csapatok is bejelentkeznek majd érte. A középpályás karrierje vége előtt még szeretne egy jól jövedelmező szerződéshez jutni.

A legtöbb Real Madrid szurkoló természetesen azt szeretné, hogy Isco egy olyan klubnál kössön ki, ahol visszaszerezheti a legjobb formáját. Mikor bomba formában játszott, nem sok játékos tudta megközelíteni azt a technikai tudást, amivel Isco rendelkezik.

Karrierje a spanyol fővárosban jellemzően hullámhegyekből és hullámvölgyekből állt, azonban trófeákkal tele hagyja majd el a klubot, pláne, ha még az idei Bajnokok Ligája döntőt is megnyeri a csapat.

Teljes menetrend