Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-05-11 14:40 ___Samy___ managingmadrid.com
Miguel Gutiérrez is felépült Sérülések, eltiltások

Eden Hazard mellett Miguel Gutiérreznek is sikerült a vártnál hamarabb felépülnie, így akár a következő három bajnoki meccsen még kaphat is egy pár percet.

Gutiérrez, aki ebben az idényben alig kapott lehetőséget és sok időt töltött a partvonal mellett sérülések miatt, teljesen felépült és a közösségi médiában ezt egy videón keresztül tudatta is a szurkolókkal.

Az előzetes hírek szerint úgy volt, hogy a saját nevelésű balbekk ebben az idényben már nem léphet pályára, így tehát örömteli, hogy ilyen hamar visszatérhetett. Nyilvánvalóan nem lesz kockáztatva a játéka, de lehetséges, hogy kap néhány játékpercet a fennmaradó három bajnoki mérkőzésen.

Természetesen ha még nem 100%-os, akkor a Castillában lesz többet foglalkoztatva, mivel Raúl számára fontos lökést adhat, hogy bekerüljenek a playoffba.

Egyértelmű, hogy érdemes Miguelre figyelni. Ha a Real Madrid visszahozza Fran Garciát, akkor Miguel esélye a játékra gyakorlatilag nulla lenne a következő idényben. Ebben az esetben a klub valószínűleg kölcsönadná őt.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend