Fejléc kép
Fórumajánló
Rüdiger négy éves szerződést kap
2022-05-11 13:59 ___Samy___ marca.com
Rüdiger négy éves szerződést kap Átigazolási hírek

Antonio Rüdiger 2026-ig aláírt a Real Madridhoz, kedden már átesett az orvosi vizsgálatokon is, de a hivatalos bejelentés majd csak a Bajnokok Ligája finálét követően lesz meg.

A német középhátvéd szerződése az idény végén lejár a Chelseanél, így a Real Madrid ingyen kaparintotta meg a játékost. Habár Rüdiger érkezése már borítékolható, a klub nem fogja őt hivatalosan bejelenteni, majd csak a május 28-ai BL döntőt követően.

A klub és a játékos már korábban egyezségre jutott, már csak egy néhány részlet hiányzott, azonban kedden ezeket is tisztázták. A középhátvéd érkezése egy ideig bizonytalan volt a fizetési igények miatt, de a két fél nem távolodott el egymástól, tovább folytatták a tárgyalásokat. Rüdiger lejjebb adott az igényeiből, így megszülethetett a megállapodás.

Carlo Ancelotti is ragaszkodott a német játékos szerződtetéséhez, mivel így még több variációs lehetőség áll majd a rendelkezésére a védelemben. Rüdiger lehet Militato vagy Alaba párja is a védelem közepén, de az osztrák játékos balhátvédként is tud játszani, vagy akár a középpályán, Casemiro helyén is. Egy szóval jócskán megnőtt a taktikai repertoár az olasz edző számára.

Teljes menetrend