Fejléc kép
Fórumajánló
Marcelo maradni szeretne
2022-05-12 14:57 ___Samy___ marca.com
Marcelo maradni szeretne Egyéb hírek

Marcelo továbbra is futballozni szeretne, és csak egyetlen klub jöhet szóba; a Real Madrid.

A brazil védő jelenlegi szerződése június 30-al lejár, és a szezon során folyamatos téma volt a játékos jövője. Jelenleg minden jel azt mutatja, hogy Marcelo karrierje a Real Madridnál a végéhez közelít, amit a május 28-ai Bajnokok Ligája döntő zár majd le.

A 34 éves balbekk úgy véli, hogy még mindig megvan az ereje és a képessége a folytatásra annál a csapatnál, ahová még 2007-ben igazolt, ahol legendává vált azzal, hogy klub történetének ő lett a legsikeresebb játékosa.

Ebben az idényben idáig Marcelo 17 mérkőzésen lépett pályára, a Chelsea ellen a hosszabbításban nyújtott teljesítménye figyelemre méltó volt. Azon a mérkőzésen nem sokkal a becserélése után meg is sérült, izomproblémával tovább játszott és megadta azt a csapatának, amire szüksége volt.

Az eddigi tárgyalások

A Real Madrid vezetősége a szezon végére vár, ugyanis ezt követően vonnak le bármilyen konklúziót. Bár az igaz, hogy Modric szerződésének meghosszabbítása már egy ideje terítéken van, ami szintén június 30-án jár le, de Marcelo esetében még szó sincs ilyenről.

Isco és Gareth Bale kontraktusa 2 hónapon belül szintén lejár, és mindketten tudják már, hogy nem fognak a Real Madridnál maradni.

A jövő

Érdeklődőkben nem volt hiány Marcelo számára, aki azonban eltökélt, hogy a Real Madridnál marad, még ha ez azt is jelenti, hogy perifériára szorulna a keretben. Ha maradna, a játékideje eléggé korlátozott lenne, hiszen Mendy előtte van a sorban, illetve Nachót is jobb szereti azon az oldalon játszani Ancelotti, ha a francia hiányzik.

David Alaba szintén le tudja hozni azt a posztot, hiszen éveken keresztül ott játszott, így tehát Marcelónak egy nagyon csekély szerepkörrel kellene beérnie.

Teljes menetrend