Madridom.hu
Fórumajánló
VIni Jr.: “Remélem, hogy Karim megnyeri majd az Aranylabdát”
2022-05-13 11:44 d.gergo realmadrid.com
VIni Jr.: “Remélem, hogy Karim megnyeri majd az Aranylabdát” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 36. forduló 2022 MÁJ 12 (csütörtök) 21:30 Estadio Santiago Bernabéu 6-0

A Levante elleni győzelem után a triplázó és meccs emberének választott Vini Jr., valamint Jesús Vallejo is nyilatkozott.

Vini Jr.: “Elégedett vagyok a teljesítményünkkel”
“Az edző hagyta, hogy egy kicsit többet maradjak a pályán, hogy meglehessen az első mesterhármasom. Csodálatos szezonom van a csapattársaimmal, mindannyian nagyon sokat segítenek nekem. Elégedett vagyok a mai teljesítményünkkel a Bernabéuban, mind élveztük a szezont itt. Készülődünk a döntőre, az lesz a legszebb”.

Benzema teljesítménye
“Fantasztikus a kapcsolódásom Karimmal a szezon során. Remélem, hogy ez így marad a visszavonulása napjáig. Biztos vagyok benne, hogy arra Madridban kerül majd sor- Fenomenális szezonja van, és remélem, hogy megnyeri majd az Aranylabdát. Sok gólt szerez. Remélem, hogy én is sokat tudok majd elérni ebben a klubban”.

A Levante kiesése
“Kár érte, mert nagyszerű csapat, akik nagyon jó focit játszanak. Remélhetőleg hamarosan újra az első osztályban lesznek”.

Vallejo: “Végig összpontosítottunk, ez volt a kulcs”
“Az volt a kulcs, hogy az egész meccsen át összpontosítottunk. Egy olyan csapatot láttam, akik már a bemelegítéstől kezdve odatették magukat, jól támadtunk és jól védekeztünk. A labda is bement a kapuba, ami segített nekünk menedzselni a meccset”.

Ancelotti kérése
“Az edző arra kér minket, hogy élvezzük a játékot, nem pedig arra, hogy dőljünk hátra vagy hogy a döntőre gondoljunk. Azt mondja, hogy versenyeznünk kell a hátralévő meccseinket, és ezt is tettük az első félidőben azzal, hogy ennyi gólt lőttünk”.

Saját formája
“Nagyszerűen érzem magam. Szeretnék hálát mondani az edzői stábnak és a csapattársaimnak, akik ennyire támogattak engem akkor is, amikor játszottam, és akkor is, amikor nem. Megtiszteltetés ehhez a csapathoz tartozni, és hogy segíthetek amikor szükség van rá. Nagyon különleges, mert ennyi kemény munka után igazán motiváló érezni a szurkolók szeretetét”.

A Bajnokok Ligája döntőjének kulcsa
“A mai meccs példáját kell követnünk. Teljesen az előttünk álló feladatra kell összpontosítanunk, regenerálódnunk kell és folyamatosan tanulni. Taktikailag erősnek kell majd lennünk, és nem dőlhetünk hátra”.

Teljes menetrend