Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-05-14 16:43 e.gergo realmadrid.com
Ancelotti: „Pihenőt adok Benzemának, megdolgozott érte” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 37. forduló 2022 MÁJ 15 (vasárnap) 19:30 Estadio Ramón de Carranza 1-1

Carlo Ancelotti sajtótájékoztatója a Cádiz elleni spanyol bajnoki összecsapás előtt:

Cádiz
„A játékosok nagyon jól ismerik a céljukat. Összpontosítva, elkötelezetten és intenzíven kell érkeznünk erre a meccsre. Fontos a Cádiz elleni mérkőzésen, hogy jó teljesítményt nyújtsunk és megpróbáljunk nyerni”.

Versenynaptár
„Tiszteletben kell tartanunk a versenynaptárat. Volt egy meccsünk hét közben, de a következő két hétben jó munkát fogunk végezni annak érdekében, hogy készen álljunk a döntőre”.

A keret állapota
„Pihenőt adok Benzemának, megdolgozott érte. Courtois és Vini Jr. is pihenni fog holnap, ők is megérdemlik. Kedden visszatérnek majd a csapathoz, hogy a következő meccsünkre készüljünk. Carvajal, Ceballos és Hazard is visszatér jövő héten, és mindenki a rendelkezésemre áll majd”.

Egység az öltözőben
„Ez egy abszolút top öltöző, nagyon profi mindenki. Nincsenek arrogáns személyiségek, mindenki alázatos és tisztelettudó itt a szertárosokkal és az erőnléti edzőkkel is. Nem könnyű ilyet találni, vannak ennél sokkal összetettebb öltözők”.

Ki volt meglepetés, ki okozott csalódást?
„Nem vagyok csalódott senkivel kapcsolatban, mindannyian keményen dolgoznak, és megmutatják, hogy fegyelmezettek és profik. Az olyan srácok okoztak nekem csak meglepetést, akiket annyira nem ismertem régebbről, mint például Valverde, Rodrygo és Camavinga. Vini Jr. nem lepett meg, mert tehetséges srác, és ezt meg is mutatja”.

Hivatalos a Cádiz elleni keret névsora

Szavazz a kezdőcsapatról Te is!

A vereségek kezelése
„A sportéletben néha nyersz, néha veszítesz. Az olyan ember képes sikereket elérni, aki veszíteni is tud. Meg kell értenünk, hogy a fociban mindig lesznek vereségek, és ez minden edzővel megesik. Ezek szomorú pillanatok, amiken túl kell lendülni, de ilyen a sport. Normális, ha az ember szomorú olyankor, amikor a dolgok nem alakulnak jól, de pozitívan kell előre nézni”.

Marcelo jövője a klubnál
„Nem beszéltünk még a klubbal arról, hogy mit fog csinálni, mert itt van még előttünk a döntő kihívása. A döntő után le fogunk majd ülni, és beszélünk majd róla”.

Hazard
„Nem beszéltünk róla sem, mert a terv vele kapcsolatban elég világos. Szerintem ő továbbra is nagyon motivált, mert az elmúlt évek nem a legjobb időszakai voltak, és nagyon szeretné megmutatni, hogy mire képes. Szerintem jövőre sok játékidőt kap majd, mert a színvonal megvan benne. Sok meccsünk lesz, és lesz rotálás is, amit idén nem annyira alkalmaztunk”.

Minőségi játékidő
„Egy összetettebb kerettel megengedhetünk magunknak több rotálást, és mindenki megkaphatja a lehetőséget. Egy nagyszerű csapatnál mindenki számára nehéz a kezdőcsapat kiválasztása, ez nem csak a játékosoknak nehéz. Nem hinném, hogy a percek száma lenne a legfontosabb dolog, hanem az, hogy az a játékidő milyen minőségű. Rodrygo tökéletes példa erre. Nem játszott valami sokat, de amikor pályán volt, megmutatta hogy mire képes, és különbséget tudott jelenteni”.

Salah nyilatkozata
„Azt mondta, hogy ő a világ legjobb játékosa a posztján, és szerintem igaza van. Nehéz olyan ballábas jobb szélsőt találni a piacon, mint amilyen ő. Egyetértek vele, szerintem is ő a világ legjobbja a posztján”.

Élet Madridban
„Élhető város, efelől semmi kétségem. Szokatlan, az emberek boldogabbak, jól lehet élni, jókat lehet enni. Kedves a hangulat, és az éghajlat is sokat segít. Madrid egy olyan város, ahova nem csak nyaralni lehet jönni, hanem ahol élni is lehet”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend