Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-05-16 07:20 e.gergo realmadrid.com
Ancelotti: „Nagyon kiegyenlített és intenzív meccs volt” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 37. forduló 2022 MÁJ 15 (vasárnap) 19:30 Estadio Ramón de Carranza 1-1

Carlo Ancelotti nyilatkozata a Cádiz elleni 1-1-es döntetlen után:

„Nagyon kiegyenlített és intenzív meccs volt mindkét csapat számára. Megtettük, amit meg kellett tennünk. Intenzitással játszottunk, és nem okoztak nekünk problémát. Játékperceket kaptak azok a játékosok, akiknek szüksége volt rá, és Ceballos és Carvajal visszatértek”.

„Csak úgy tudjuk tisztelni az ellenfelet és a szurkolókat, ha a saját játékunkat játsszuk, és ezt is tettük. Nem volt bennünk ugyanolyan motiváció és összpontosítás, mint az ellenfélben, bár versenyben voltunk az egész meccsen. Most egy újabb magas intenzitású meccsre van szükségünk a saját stadionunkban. Mindent jól előkészítettünk”.

Nacho a kezdőben
„Mindig van kérdőjel Nacho kapcsán, hiszen olyan keretünk van, amiben több, mint tizenegy játékos bevethető. A kezdőcsapattal kapcsolatban mindig lesznek kétségek ilyen szempontból”.

Valverde távoli lövései
„Ki kell használnia, hogy így tud lőni. A legutóbbi két meccsen több lövése volt, ez az egyik erőssége. A korábbi mérkőzéseken nem annyira használta, de igyekszik többet lőni. Ez jó számára és a csapat számára is”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend