Madridom.hu
Fórumajánló
Latasa is debütált a Real Madridban
2022-05-16 07:38 d.gergo realmadrid.com
Latasa is debütált a Real Madridban Érdekességek, statisztikákNyilatkozatok

“Hosszú ideje álmodtam erről a napról, büszke vagyok és igazán boldog” – mondta a Castilla támadója a Cádiz elleni összecsapás után, ahol pályafutása során először játszott az első csapatban.

Juan Miguel Latasa is debütált a Real Madrid első csapatában a Cádiz elleni idegenbeli összecsapás alkalmával a spanyol bajnokság 37. játéknapján. A Castilla támadója a 82. percben lépett pályára Mariano helyére. A klub kötelékeihez 2016-ban csatlakozott, az U16-os korosztályhoz.

Az utánpótlás játékosának meccs utáni gondolatai:
“Igazán boldog vagyok, hosszú ideje álmodtam erről a napról, mióta csatlakoztam az U16-os csapathoz. Nagyon nehéz és hosszú út volt. Szeretnék hálát mondani a szüleimnek, akik sok időt töltöttek velem az edzéseken és Valdebebasban. Örülök neki, hogy fokozatosan növök ebben a csapatban, és hogy most debütálhattam”.

“Ancelotti azt mondta, hogy maradjak nyugodt, segítsek annyit, amennyit csak tudok, és játsszak úgy, ahogyan amúgy is szoktam. Az ember itt a hőseivel edzhet, olyan ez mint egy álom, és amikor lehetőséget kapsz, akkor csak igyekszel a lehető legjobban teljesíteni. Büszke vagyok, és igazán boldog. Alá fogom íratni a mezemet, és ki fogok akasztani a falra otthon”.

Teljes menetrend