Madridom.hu
Fórumajánló
Sajtóhír: Mbappé öt éves szerződést ír majd alá Real Madridnál
2022-05-17 09:39 ___Samy___ managingmadrid.com
Sajtóhír: Mbappé öt éves szerződést ír majd alá Real Madridnál Átigazolási hírek

Alig hogy véget ért a Cádiz – Real Madrid bajnoki találkozó, mindenki figyelme Kylian Mbappéra szegeződött. A francia játékos egy újabb év játékosa díjat vehetett át, a ceremónián pedig természetesen a jövőjéről is beszélt. Bár elég érdekesen fogalmazott, azonban most már egyre inkább kivehető a szavaiból, hogy a hónap végén távozik Párizsból.

Mbappé elmondta, hogy a döntését még jóval az előtt be fogja jelenteni, hogy a hónap végén elutazna a francia válogatotthoz: “Nagyon gyorsan meg fogom hozni a döntésemet; már majdnem vége ennek… A választást már majdnem meghoztam.”

“Minden résztvevőt tisztelnünk kell. Sietek, de ez nem csak rólam szól. Vége van. Már csak egy néhány részlet hiányzik, de vége van.”

A MARCA beszámolója szerint a francia játékos múlt heti, madridi látogatása nem a véletlen műve volt, kulcsfontosságú volt a Real Madridhoz való átigazolása szempontjából. José Ángel Sánchez már akkor az üzlet lezárását szorgalmazta, ami úgy tűnik, hogy meg is történt.

A fenti forrás azt is megemlíti, hogy Mbappé öt éves szerződést kap majd Madridban, és rengeteg pénzt hagy az asztalon, mivel Párizsban egy sokkal jövedelmezőbb kontraktust kapott volna.

Hamarosan tehát ennek az egésznek vége lesz.

Teljes menetrend