Madridom.hu
Fórumajánló
Modric: “A City elleni fordítás volt a legnehezebb, a PSG elleni pedig a legszórakoztatóbb”
2022-05-20 10:22 ___Samy___ marca.com
Modric: “A City elleni fordítás volt a legnehezebb, a PSG elleni pedig a legszórakoztatóbb” Nyilatkozatok

Luka Modric tegnap átvehette a MARCA ‘Leyenda’ nevezetű díját, amivel a spanyol újság a sporttörténelem legnagyobb alakjai közé helyezte a horvát játékost. Modric nagyon hálás volt, ugyanakkor el is érzékenyült.

A horvát karmesternek rengeteg szép emléke volt már a klub színeiben az elmúlt évek során, az idei Bajnokok Ligája szezon kieséses szakaszában pedig főleg.

“A legnehezebb a Manctester City elleni volt, mert szinte már alig volt idő, de a csapat és a szurkolók az utolsó pillanatig hittek benne, hiszen ez része a klub DNS-ének. Végül megcsináltuk. A legszórakoztatóbb a PSG elleni mérkőzés volt; 15 vagy 20 percnyi őrület volt, mert nagyon nehéz megmagyarázni mi történik a Bajnokok Ligája estéin a Bernabéuban.”

“Ez volt a kezdete a számos varászlatos estének, amelyek egészen Párizsig repítettek minket, és remélhetőleg egy újabb Bajnokok Ligáját nyerünk.”

Modric egy nagyon kedvelt személyiség a spanyol fővárosban, ahol már rengeteg címet nyert a csapttal.

“Tisztában vagyok vele, hogy a szurkolók mennyire szeretnek engem, ezt megmutatják nekem a meccseken és az utcán is. Hihetetlen, nagyon hálás vagyok azért a szeretetért, amit minden nap kapok tőlük. Mindig próbálom a legjobbat nyújtani, mikor felveszem a Real Madrid mezt, hogy visszafizessem ezt a szeretetet.”

“Madrid a mindenem; az otthonom, nagyon boldog vagyok ennél a klubnál, már az első pillanattól kezdve csodálatos. Madrid részének érzem magam, madridista vagyok és ez egy életre szól.”

Ezek után azt is elmondta, hogy a Real Madridból szeretne visszavonulni: “Remélem Madridból vonulhatok vissza. Madrid az otthonom, nagyon boldog vagyok a klubnál, a városban, nagyon szeretnek az emberek.”

“A családom szintén nagyon boldog, ezért remélem, hogy még évekig folytathatom itt és remélhetőleg itt fejezhetem be a pályafutásom.”

Miután Modric megkapta a díjat, elmondta, hogy nagyon örül az egyéni díjnak, még ha mindig is a csapatot részesíti előnyben.

“Szeretnék köszönetet mondani a MARCA-nak ezért az elismerését. Megtiszteltetés, hogy nem csak Spanyolországban, hanem egy világszerte ilyen fontos médiától kaphatok díjat. Megtiszteltetés, hogy ilyen nagyszerű sportolók és sportolónők mellett lehetek.”

“Szeretném megköszönni a családomnak és azoknak, akik mellettem állnak, a csapattársaimnak és az edzőimnek, akikkel ezekben az években együtt dolgozhattam.”

“Mindig azt mondom, hogy jobb szeretem a kollektív címeket, mint az egyénieket, de az igazság az, hogy nagyon örülök ennek a díjnak.”

Végezetül pedig a veterán játékos egy néhány jó tanáccsal látta el a fiatalabb generáció futballistáit: “Mikor még gyerek vagy, az a legfontosabb dolog, hogy élvezd és szeresd azt, amit csinálsz. Aztán követned kell az álmaidat, bízz magadban és dolgozz nap, mint nap, mert futballistának lenni nagyon nehéz, de nagyon szép is egyben. És ha egy napon a Real Madridban játszhatsz, az a legjobb dolog, ami történhet veled.”

Teljes menetrend