Madridom.hu
Fórumajánló
Stratégiai megállapodást kötött a Real Madrid és a Sixth Street
2022-05-20 09:19 ___Samy___ realmadrid.com
Stratégiai megállapodást kötött a Real Madrid és a Sixth Street Egyéb hírek

A Real Madrid vezetősége tegnap előtt egyezségre jutott a Sixth Street-el és egy befektetési vállalattal, a Legends-el, azzal a céllal, hogy az új Santiago Bernabéu stadiont egy egyedülálló helyszínné, a szabadidő és a szórakozás világszínvonalú mércéjévé emeljék.

A hosszú távú partnerkapcsolat részeként a Real Madrid körülbelül 360 millió eurót fog kapni, amelyet a klub bármilyen tevékenységbe befektethet. A szövetség révén a Sixth Street az elkövetkező húsz évre jogot szerzett egyes új üzletek működtetésében való részvételre az új stadionban. Ezek mellett pedig a Legends a több éves tapasztalataival és tudásával hozzájárul különböző szabadidőközpontok működtetéséhez, lehetővé téve a Santiago Bernabéu stadion kezelésének optimalizálását.

A stadion átalakulás fordulópont lesz a Real Madrid történelmében. A Sixth Street-el és a Legends-el kötött megállapodás, akik a saját szakterületükön világszintűek, alapvető jelentőségű lesz abban, hogy egyedülálló élményeket nyújtsanak egy olyan stadionban, ahol több eseménynek is otthont lehet adni az évek során a futballon kívül.

Teljes menetrend