Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-05-21 09:47 e.gergo realmadrid.com
Courtois: „Remélem, hogy boldoggá tudjuk tenni a szurkolókat szombaton” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 38. forduló 2022 MÁJ 20 (péntek) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 0-0

A Betis elleni gól nélküli döntetlen után a Real Madrid hálóőre, Thibaut Courtois is értékelt röviden.

„Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak, amiért támogatnak minket. Ezért jutottunk el a döntőig is. Remélem, hogy boldoggá tudjuk tenni őket szombaton. Az intenzitásunk egy kicsit visszaesett, a meleg nem segít. Szerettünk volna ritmusba lendülni, és nem akartunk sérüléseket szerezni. Sok erőnléti munkát végeztünk a héten, egy utolsó nagy lökés hogy a legjobb formánkban lehessünk majd, ezért is forgatta az edző a keretet”.

„Most a hétvégét pihenéssel kell töltenünk, hétfőn pedig vissza kell térnünk ahhoz az intenzitási szinthez, amire a döntőben szükségünk lesz. Készen állunk rá. Az embernek nem sok lehetősége van döntőt játszani a Bajnokok Ligájában. A Real Madrid sokszor bejutott az elmúlt években, de ez nem mindennapos. Nem egyszerű dolog eljutni a döntőig, sok csapat meg akarja nyerni ezt a serleget”.

Marcelo
„A szerződése lejár, és nem tudom, hogy mit szeretne majd tenni a klub. Egy legenda, és remélem, hogy szombaton meg tudjuk majd nyerni együtt a Bajnokok Ligáját”.

Bono, a Sevilla hálóőre
„Gratulálok neki a Zamora díj megnyeréséért. Jó barátom, és örülök a sikerének”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend