Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-05-24 14:15 ___Samy___ managingmadrid.com
Lewandowski korábbi ügynöke: „Egész életedben a Real Madridhoz akartál menni, végül mégis a Barcelonánál kötsz ki? Átigazolási hírek

A lengyel csatár korábbi ügynöke merész kijelentéseket tett Lewa esetleges Barcelonába szerződése előtt.

Robert Lewandowski és az új ügynöke, Pini Zahavi nyilvánosan is arról tájékoztatták a Bayern München vezetőségét, hogy a lengyel csatár idén nyáron távozni szeretne. Lewa, aki idén augusztusban tölti be a 34-et, nem érzi a klub vezetőségének támogatását, és elszomorította őt Erling Haaland „üldözése”. A csatárt jelenleg az FC Barcelonával hozzák szóba a legtöbbször, számos forrás számolt már be arról, hogy Xavi kapcsolatban van a játékossal és próbálja őt a katalán klubhoz csábítani.

Mindeközben Lewa korábbi ügynöke, Cezary Kucharski Twitteren tett közzé egy meglehetősen érdekes posztot, ami így szólt: „Egész életedben a Real Madridhoz akartál menni, végül mégis a Barcelonánál kötsz ki? Oké.” A 2013-as Bajnokok Ligája elődöntőjét követően természetesen megvolt az udvarlás a Real Madrid irányából a játékos felé, ahol Lewandowski még a Borussia Dortmund színeiben négy gólt jegyzett a párharc első mérkőzésén. A hírek szerint Florentino Pérez a visszavágót követően lement az öltözőbe, és megpróbálta őt meggyőzni arról, hogy a Real Madridhoz igazoljon. Ez a lépés végül mégsem valósult meg, de Lewandowski állítólag mindig is szerette a Real Madridot.

Annak ellenére, hogy a spanyol fővárosi alakulat volt az álma, most úgy néz ki, hogy a Barcelonához fog igazolni. Ahogy azt már a madridisták kegyetlenül megtanulták, a gyerekkori álmok végsősoron nem sokat számítanak.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend