Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-05-25 15:20 ___Samy___ realmadrid.com
Courtois: „Nagyszerű fizikai állapotban érkezünk a döntőre” Nyilatkozatok

Thibaut Courtois és Jesus Vallejo a Real Madrid TV-nek adtak interjút tegnap, ahol a fő téma természetesen a szombati Bajnokok Ligája döntő volt.

Courtois

„Ez az első döntőm a Real Madriddal és hihetetlenül izgatott vagyok. Ez egy különleges érzés, remélem megnyerjük. A Liverpool egy nagyszerű csapat, nagyon intenzíven játszanak, agresszívak a letámadásaikkal és nagyon gyors játékosaik vannak. Nagyszerű fizikai állapotban érkezünk a mérkőzésre, és mindent bele kell adniuk az utolsó percig. Talán ez némi előnyt jelenthet nekünk, de intenzitást kell mutatnunk és be kell bizonyítanunk, hogy készen állunk a végsőkig harcolni.”

A jelenlegi forma

„Ez több éven át tartó kemény munka. Az elmúlt két és fél évben jó szinten teljesítem. Ebben az idényben bemutattam egy néhány döntő fontosságú védést és egy kicsit jobban elismerik. Kétségtelenül ez az egyik legjobb idényem, trófeák tekintetében is. A világ legjobbjai közé tartozom, de nehéz azt mondani, hogy én vagyok a legjobb.”

„Védéseket bemutatni az én dolgom, úgy, mint Karimnak a góllövés. Ez létfontosságú a Real Madridnál, ezért vannak nálunk a legjobbak, hogy különbséget jelentsünk mindkét tizenhatosnál. Mikor boldog vagy, jól érzed magad és jól dolgozol, a siker jönni fog. Örülök, hogy segíthettem a csapatnak idáig eljutni, és nem is lenne jobb érzés, mint megtenni ezt a lépést a Real Madrid történelmében és megnyerni a Tizennegyediket.”

A kieséses szakasz

„Hihetetlen volt. A PSG elleni párharc őrületes volt, a Chelsea ellen nem volt jó szériánk, és az 1-3 lehetővé tette, hogy visszatérjünk. Viszont a City elleni volt a legkülönlegesebb. A Bernabéu sosem hagyta abba a szurkolást, még ha lemaradásban is voltunk és végig hittünk benne. Mindezzel mögöttünk, hihetetlen lenne, ha megnyernénk.”

A szurkolók

„Nincs annyi jegyünk, mint amennyit szeretnénk egy ilyen nagy stadionba, de biztos vagyok benne, hogy a madridisták, akik eljönnek, mindent meg fognak tenni, hogy mögénk álljanak és mi mindent bele fogunk adni a pályán, hogy hazahozzuk a trófeát.”

Vallejo

„Örülök, hogy a napi munkánk az eredményeikben tükröződik. Ez az idény elrepült. Erősen végeztünk e a LaLiga-ban, és ez további lökést adott nekünk a döntőre való felkészülésben, ahova nagyszerű formában érkezünk. Az edző ragaszkodik ahhoz, hogy legyünk önmagunk és dolgozzunk a taktikai elemeken.”

„Mindig készen álltam arra, hogy segítsem a csapatot, mikor hívnak. Ebben a csapatban a legjobb formádat kell nyújtani; ez büszkeség és felelősség elegye. Szeretném megköszönni a madridistáknak a támogatásukat, mindent beleadunk, hogy felkészüljünk a döntőre. Reméljük vasárnap mindannyian összegyűlhetünk a Cibelesen.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend