Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2022-05-26 11:03 ___Samy___ realmadrid.com
Benzema: „Szeretnénk jól érezni magunkat és a szurkolókat boldoggá tenni” Nyilatkozatok

A tegnap előtti média napon több játékost is megszólaltatott a Real Madrid hivatalos oldala, Courtois és Vallejo után most következzen Karim Benzema, Marcelo, Camavinga, Alaba és Valverde nyilatkozata.

Benzema

„Szombaton egy döntőben fogok játszani, de nem fogom érezni a nyomást. Az egyetlen nyomás, ami rám nehezedik az az, hogy ki kell mennem a pályára. Ez viszont eltűnik, amint pályára lépek. Az előkészület ugyanaz. Jól kell éreznünk magunkat és boldoggá szeretnénk tenni a szurkolókat. Jó formában vagyunk, koncentráltak, a szombatig hátralévő idő a felkészüléssel telik. Nincs rajtunk nyomás, élveznünk kell.”

Fordítások

„Hihetetlen érzelmekkel éltük meg őket, akárcsak mindenki más. Végső soron tudjuk, hogy kívülről és belülről is nagy nyomás uralkodik és ezért nevezik varázslatos estéknek, mert nincs még egy olyan klub a világon, ahol ilyesmi megtörténhet. A szurkolók motiválnak minket és ez nélkülük nem történt volna meg. Nem adjuk fel, mikor vesztésre állunk, az emberek megadják nekünk az extra löketet és végül elérjük a célokat, ahogy az a PSG, a Chelsea és a City ellen is történt. Ez egy hihetetlen kapcsolat a szurkolókkal. A mi klubunk egész egyszerűen nagyszerű.”

Hogyan győzitek le a Liverpoolt?

„Ők egy nagyon jó csapat. Nem változtak túl sokat az elmúlt 4-5 évben. Jó edzőjük van, de nekünk a saját mérkőzésünkre kell koncentrálnunk. Játszottunk a PSG, a Chelsea és a City ellen is, akik a favoritok voltak. Bármi megtörténhet a döntőben. Távol vagy a hazai pályától, ők pedig nagy nyomás alá helyeznek. Gyorsan kell támadnunk vagy meg kell tartanunk a labdát, attól függően ők hogyan játszanak.”

Tanács Vinícius Jr-nak

„Mindig azt mondom, neki, hogy koncentráljon és játssza a saját mérkőzését, mint mindig. Még fiatal, de a pályán már nem annyira, hiszen már lejátszott több, mint 100 mérkőzést. Jelenleg a világ legjobb játékosairól beszélnek, de Vinícius nevét meg sem említik, pedig benne van a legjobb ötben. Mindent megcsinál, gólokat szerez, gólpasszokat oszt ki. Koncentrálnia kell a mérkőzésre, mert egymaga is képes megnyerni. Folyamatosan beszélek hozzá, a pályán is. Még meghatározóbb tud lenni, olyan jó képességei és annyi könnyedség van benne.”

Üzenet a madridistáknak

„Remélem meg tudjuk nyerni a mérkőzést szombaton és visszahozhatjuk a Bajnokok Ligája trófeát Madridba. Ti és mi együtt vagyunk és segíteni fogtok nekünk megnyerni ezt a Bajnokok Ligáját, ami hihetetlenül fontos a számunkra.”

Marcelo

„Izgatottak vagyunk a jelenlegi szezon miatt. Ez egy gyönyörű időszak, koncentrálunk és alig várjuk, hogy eljöjjön a szombat. Tudjuk, hogy bármi megtörténhet a Bernabéuban. Az emberek nem hittek benne, hogy meg tudjuk fordítani a helyzetet és nagy örömet szereztünk a szurkolóknak. A Real Madrid soha nem adja fel és mindig a legvégsőkig harcol. Nem csodálom, hogy így nyertünk meccseket.”

„Ez a szezon kulcsfontosságú szakasza. Jól fel kell készülnünk a döntőre és meg kell próbálnunk megnyerni, hogy egy fantasztikus idényt zárjunk le. Meg tudjuk csinálni, egy nagyon nehéz ellenféllel állunk szemben, akiket nagyon tisztelünk, de alig várjuk, hogy pályára lépjünk.”

Kapitányi feladatok

„Hatalmas megtiszteltetés és nagy felelősség. A kapitányok befolyása az új érkezőkre óriási. Megtiszteltetés a világ legnagyobb futballklubjának a kapitánya lenni. Sok játékos bármit megadna azért, hogy ebben a pozícióban legyen. A Real Madrid címerének megvédése kötelesség és kiváltság ezt a mezt felvenni.”

Szurkolók

„Köszönjük, hogy mindig velünk vagytok. Ez mind nektek szól. Nehéz mérkőzésünk lesz, de tudom, hogy velünk lesztek. Hala Madrid!”

Camavinga

„El vagyok ragadtatva ettől a szezontól és szombaton remek meccset vívunk majd a Liverpool ellen. Remélem sikerül megnyerni a madridisták számára. Nagyon boldog vagyok és kipihent, mert mikor ehhez a klubhoz aláírtam, ilyen mérkőzéseken szerettem volna játszani. Szerencsés vagyok, hogy ezt tehetem és nagyon jól érzem magam.”

„Szeretném megköszönni a madridistáknak, mert mindig mögöttünk állnak és segítettek minket az úton, hogy eljussunk idáig. Mikor az edző becserél, az azért van, hogy segítsem a csapatot és én ezt örömmel teszem. Igyekszem úgy játszani, ahogy csak tudok.”

Alaba

„Nagyszerűen érzem magam, volt időm a felépülésre. Nagyon keményen dolgoztam az elmúlt napokban, hogy egészségesen térjek vissza. Imádok a Real Madridban játszani. Nagyon erős csaptunk van, sok tehetséges játékossal. Ezt megmutattuk ebben az idényben, különösen Benzema. Örülök, hogy itt lehetek és segíthetem ezt a nagyszerű csapatot.”

„A legutóbbi három hazai mérkőzés a Bajnokok Ligájában őrületes volt. A Bernabéu valami egészen különleges. Nagyon izgalmas volt és nagyon izgatottak vagyunk, hogy bejutottunk a döntőbe.”

Kapcsolata Miltaóval

„Nagyon jól kijövünk egymással és a csapat is megkönnyíti az életünket. Könnyű volt számomra alkalmazkodni és szeretném segíteni a csapatot, amennyire csak tudom. Ezúton is szeretném megköszönni a szurkolóknak ezt a hihetetlen szezont, a támogatásukat. Egy mérkőzés van még hátra és mindent beleadunk majd, hogy a Bajnokok Ligája trófeával térjünk vissza.”

Valverde

„Ez egy különleges érzés, minden pillanatát élvezem a csapattal és a családommal. Különleges, nagyon keményen dolgoztunk, hogy eljussunk eddig a meccsig és ez lehet életem egyik legnagyobb napja futballistaként. Minden játékos megkapja a lehetőséget, továbbra is keményen kell dolgoznunk. Idáig jó munkát végeztünk, oda kell tennünk magunkat hiszen jó formában érkezünk majd meg.”

„A Liverpoolnak lenyűgöző játékosai vannak és egy fantasztikus edzői stábja. Nehéz mérkőzés lesz. Magabiztosnak, alázatosnak és sikerre éhesnek kell lennünk, hogy még egy trófeát nyerjünk a Real Madridnak.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend