Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Vini Jr.: „Mindent bele fogunk adni Párizsban”
2022-05-26 18:29 e.gergo realmadrid.com
Vini Jr.: „Mindent bele fogunk adni Párizsban” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Döntő 2022 MÁJ 28 (szombat) 21:00 Stade de France, Párizs 0-1

A Real Madrid edzőközpontjában tartott sajtó nyílt napon Vini Jr., Modric, Rodrygo, Carvajal és Lucas Vázquez is nyilatkozott.

Vini Jr.: „Ez a legnagyobb meccs ami létezik”
„Nagyon elégedett vagyok azzal, ahogyan a szezonom alakult, remélem ez még csak az első olyan lesz, amikor sok gólt tudok szerezni ezzel a csapattal. Sokat tettek itt értem, és sok mindenre megtanítottak itt. Magabiztosan játszom. Tapasztaltabb vagyok már így, hogy ilyen sok meccsen és ilyen tapasztalt, sok trófeát nyerő játékosokkal dolgozhatok együtt. Igazán keményen fogok dolgozni annak érdekében, hogy ezt így is tudjam folytatni”.

„Rodrygo, Camavinga, Valverde, Militao és én még csak most kezdjük el írni a történelmünket ebben a klubban. Fontos, hogy ilyen tapasztalt játékosokkal játszhatunk, ami megadja nekünk a szükséges nyugalmat. Mindannyian nagyon élvezzük ennek a remek szezonnak az utolsó hetét. A döntőre gondolok, és tudom hogy mit kell csinálnom, és azt is, hogy mit nem szabad csinálnom. Egy kicsit izgulok is, ez az első döntőm, és ez a legnagyobb meccs ami létezik. Köszönjük a szurkolóknak a támogatásukat, mindent bele fogunk adni Párizsban”.

Modric: „Mindig is élveztem, amikor nyomás alatt voltam”
„Nagyon jó a hangulat, igazán készen állunk a döntőre. Lenyűgöző dolog, hogy ez lesz az ötödik döntőm. Megvan az üzenetünk azok felé a játékosok felé, akiknek ez lesz az első döntője, és ez az, hogy nyugodt fejjel kell megközelíteniük a döntőt, és minden pillanatot élvezniük kell. Mindent bele kell adniuk a pályán, és akkor minden jól fog alakulni. Nincsenek szavak arra, hogy milyen egy Bajnokok Ligája este a Santiago Bernabéu stadionban. Szerencsések vagyunk, hogy egy ilyen stadionban játszhatunk, és hogy a klub ilyen varázslatos estéket tesz nekünk lehetővé”.

„Hálás vagyok, hogy ezen a szinten tudok továbbra is játszani. Az a legfontosabb dolog, hogy a pályán hogyan teljesít az ember, az életkor nem számít. Nagyon jól érzem magam, és ugyanolyan akarat van bennem, hogy top szinten játsszak és trófeákat nyerjek a Real Madriddal. Remélem, hogy képes leszek ebben a szellemben folytatni. Mindig is élveztem, amikor nyomás alatt voltam, és amikor ilyen felelősségem van. Büszke vagyok rá, hogy ennyi elismerést és szeretetet kapok a szurkolóktól”.

„Szeretném megköszönni a madridistáknak, hogy támogatnak minket. Adtunk nekik olyan dolgokat, amiket élvezni tudtak, és meg is dolgoztattuk őket, de a végén ha nyersz, minden annyival jobb lesz. Már csak egy utolsó lökésre van szükségünk a döntőben, és mindent bele fogunk adni. Reméljük, hogy ismét találkozhatunk majd a Bernabéuban, hogy egy újabb trófeagyőzelmet ünnepelhessünk, igazán lenyűgöző lenne”.

Rodrygo: „Alig várom, hogy jöjjön a meccs”
„Hihetetlenül különleges, hogy átélhetem az első Bajnokok Ligája döntőmet. Mindig nagyon nyugodt vagyok, de a döntő előtti hét más. Idegesebb vagyok kicsit, és alig várom, hogy jöjjön a meccs. A hangulat a keretben nem is lehetne jobb. Nagy lökést ad az önbizalmunknak, hogy a Real Madrid játékosaként játszhatunk döntőt, nagy hitünk van így abban, hogy nyerni fogunk”.

Személyes formája
„Nagyon elégedett vagyok azzal, ahogyan jelenleg játszom. A szezon legjobb pillanata számomra a Chelsea elleni gólom volt, onnantól kezdve elkezdtek jól alakulni a dolgok számomra. Jó szezonom volt, de szükségem volt a több gólra. A három egyenes kieséses párharc nagyon nehéz volt, de a Chelsea elleni volt a legnehezebb. 3-0-ra vesztésre álltunk, és kívülről nézve nem láttam, hogy ebből hogyan jövünk vissza. A gólom után a dolgok elkezdtek jól alakulni számunkra, de nagyon nehéz volt”.

Carvajal: „Igyekszem nyugalmat sugározni a fiatalok felé”
„Elértem a csúcsformámat ebben a szezonban. Ez lesz az ötödik Bajnokok Ligája döntőm. Szeretném kiélvezni, segíteni akarok a csapatot és minden tőlem telhetőt meg szeretnék tenni, hogy hazavihessük a serleget Madridba. Később visszanézve majd azt fogjuk látni, hogy amit elértünk, az a klub egy aranykorszaka volt. Büszke vagyok, hogy ennek a részese lehettem, és hogy beírhattam a nevemet a Real Madrid történelmébe”.

Tanács a fiataloknak
„A döntőben való játék mindig okoz izgalmat és pillangókat az ember hasában. Mikor az öltözőben vagyunk, igyekszem nyugalmat sugározni a fiatalok felé. Annyit kell tenniük, hogy kimennek a pályára és élvezik a játékot, ahogyan mi is tettük legelőször. Kilencven perc lesz a pályán, és a legnagyszerűbb dolog ezt megnyerni, főleg ebben a mezben”.

Liverpool
„A három támadójuk nagyon gyors, és nagyon oda kell majd figyelnünk rájuk. Ami a védekezést illeti, ha sikerül ezen az első vonalon túljutnunk, akkor képesek vagyunk problémát okozni nekik. A meccs egyik kulcsa lehet majd ez”.

„Szeretném megköszönni a szurkolóknak mindazt a támogatást, amit ebben a szezonban kaptunk tőlük. Ők vittek át minket a vonalon, különösen a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában. Most adunk még egy lökést, és egyetlen lépésre vagyunk attól, hogy megnyerjük a klub történelmének 14. európai koronáját. Arra kérem a szurkolókat, hogy álljanak ki velünk Párizsban, az otthonaikban, a bárokban, mert minden csepp támogatásra szükségünk lesz, hogy hazahozhassuk a kupát”.

Lucas Vázquez: „Nehéz meccs lesz, mert a Liverpool egy nagyszerű csapat”
„Nagyon különleges út vezetett a döntőig, de most az egyetlen dolog ami a fejünkben van, az az, hogy megszerezzük a győzelmet és visszavihessük a trófeát Madridba. Nehéz meccs lesz, mert a Liverpool egy nagyszerű csapat, akik az egész szezon során jól teljesítettek, de mi vagyunk a Real Madrid”.

„Mindannyiunknak hiányzott, hogy ilyen heteket élvezhessünk, legutóbb 2018-ban volt rá lehetőségünk. Igazán lenyűgöző élmény. Nagyon szeretnénk újra a magasba emelni a Bajnokok Ligája trófeáját. Hihetetlen lenne újra ünnepelni a szurkolókkal, mindannyiunknak ez jár a fejében, és harcolni fogunk azért, hogy ezt el is érhessük”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend